VJENČALI SE JOŠ LANI

Holivudska glumica i galerist rodom iz Zaprešića proslavili prvu godišnjicu tajnog braka

Umjesto tradicionalne vjenčanice, Chloë Sevigny u njujorškoj gradskoj vijećnici nosila je crnu haljinu, a na glavi je imala bijeli veo
Chloë Sevigny i Siniša Mačković
 AFP/INSTAGRAM

Chloë Sevigny (46) na Instagramu je otkrila da se u tajnosti udala još prošle godine, a tu vijest uspjela je zadržati za sebe sve do prve godišnjice braka.

Glumica je tek sad na društvenoj mreži objavila i fotografiju s vjenčanja - na njoj u njujorškoj gradskoj vijećnici, odjevena u crnu haljinu i s bijelim velom na glavi, pozira naslonjena na supruga Sinišu Mačkovića, galerista rodom iz Zaprešića.

- Vjenčana u ponedjeljak, 9. ožujka 2020. Sretna prva godišnjica, ljubavi moja - napisala je Chloë.

Par se vjenčao samo dva mjeseca prije nego što su dobili sina Vanju.

Inače, holivudska zvijezda u devetom mjesecu trudnoće skinula se i pozirala gola za naslovnicu časopisa Playgirl, a u intervjuu za The Cut progovorila je o majčinstvu.

- U početku nisam znala kako ću se snaći s dječakom, ipak sam ja totalno 'girly' tip! Čak nemam ni toliko muškaraca u svome društvu, svi moji prijatelji su - žene. Jednostavno se bolje snalazim s djevojkama. Kad sam napokon saznala bebin spol, mislila sam si 'pa što ću, dovraga, raditi s dječakom' - izjavila je tad Sevigny.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 18:15