HOSPITALIZIRANA

Holivudska ljepotica zabrinula fanove novim fotografijama: Javila se uplakana iz bolničkog kreveta

Na fotografijama se vidi kako glumica nosi plavu bolničku opravu i ogromnu mašnu na glavi dok snima selfie

Kate Beckinsale

 Lionssharenews/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/

Poznata glumica Kate Beckinsale je obznanila da je ovaj Majčin dan, 10. ožujka, provela hospitalizirana, odnosno, u bolničkom krevetu.

U objavi, koja sadrži i fotografije njene majke, uplakana Kate leži u bolničkom krevetu.

- Sretan rođendan i Majčin dan mojoj nevjerojatnoj majci. Hvala onima koji nas vole i podržavaju kada je život sr**** i koji pokušavaju osigurati da neki dijelovi nisu - napisala je, bez pojašnjenja zašto je završila u bolnici.

Nadalje, u opisu fotografija se zahvalila ljudima koji su joj "čuvali pse kad ona to nije mogla".

- Hvala i za čuvanje pasa kada mi to ne možemo, i za to što nas tjeraju da se prisjećamo lijepih stvari kada to ne možemo. I koji se pojave kad smo bolesni i sjede s nama. I šalju balone i provjeravaju jesmo li dobro - dodala je i ponovno se obratila svojoj majci.

image

Kate Beckinsale

Screenshot/instagram/

- Tako si inspirativna i predivna. Volim te. Tvoja borba za radost, unatoč suzama, iskustvo je gledanja ratnika izbliza - poručila je svojoj majci Judy.

Na fotografijama Beckinsale nosi plavu bolničku opravu i ogromnu mašnu na glavi dok snima selfie, i to u suzama. Objava je također sadržavala i fotografije Loe s rođendanskom tortom, kao i nju kako uživa u čaši šampanjca, piše Page Six.

image

Kate Beckinsale

Screenshot/instagram/

Inače, poznato je da Beckinsale tuguje zbog gubitka svog očuha, Roya Battersbyja, koji je umro zbog moždanog udara u siječnju, dok se borio s čak dva oblika raka. Imao je 87 godina. Pokojni britanski TV redatelj, poznat po projektima poput "Između redaka" i "Crvenog Merkura", oženio je Beckinsaleovu majku 1997. godine. Inače, Judyin prvi suprug i Beckinsalein otac, Richard Beckinsale, umro je od srčanog udara 1979. godine.

Također, obožavatelji su se zabrinuli zbog fotografija iz bolnice i zbunjeni su jer glumica nije dala nikakve odgovore, a ni pojašnjenja.

- Jesi li ok? Zašto si u bolnici? Ozdravi brzo - stoji u jednom komentaru.

- Molim se za tvoj oporavak bez obzira na to kroz što prolaziš - napisao je jedan komentator, dok su drugi istaknuli kako "slike iz bolnice bez konteksta mu ne odgovaraju".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:38