SRETNI TRENUCI

HOLIVUDSKA ZVIJEZDA I NJEZIN DEČKO IZ ZAPREŠIĆA POSTALI RODITELJI Za sina odabrali ime koje se veže uz naše krajeve

 
 TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Glumica Chloe Sevigny i Siniša Mačković, ravnatelj galerije Karma Art, postali su roditelji, nakon što je glumica prije par dana prirodnim putem u New Yorku rodila dječaka kojem su dali ime Vanja.

Ovo im je prvo dijete, Chloe je rodila u 46. godini, a kako mediji prenose, galerist rodom iz Zaprešića sa svojom je partnericom bio u rađaonici nakon što su se oboje testirali na koronavirus.

Siniša je rodom iz Zaprešića, a tijekom djetinjstva s obitelji se odselio u Australiju gdje je diplomirao grafički dizajn. Prije 10 godina stigao je u New York gdje danas živi i radi, a ondje je upoznao i glumicu.

Par je prvi put uhvaćen zajedno u kolovozu 2019. godine, a upoznala ih je zajednička prijateljica prije dvije godine.

04/28/2020 EXCLUSIVE: Chloe Sevigny shows off her growing baby bump during an outing with boyfriend Sinisa Mackovic in New York City. The 45 year old actress wore a face mask, rubber gloves, black blazer, vintage t-shirt, bell bottoms, and black boots., Image: 515953594, License: Rights-managed, Restrictions: Exclusive NO usage without agreed price and terms. Please contact sales@theimagedirect.com, Model Release: no, Credit line: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 21:34