POSRNULA PJEVAČICA

Holivudska zvijezda opet se ne odvaja od pune čaše: ‘Nemam problema s alkoholom nego s odlukama‘

Zbog operacije glasnica nije pila šest mjeseci, no ovih mu se tjedana potpuno prepustila, a sve su to uhvatili paparazzi
Miley Cyrus
 4crns, Wcp/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Miley Cyrus (28) odvikavanje od alkohola ipak ne ide glatko. Nakon što je u lipnju prošle godine otkrila da zbog operacije glasnica nije pila šest mjeseci, pa u prosincu priznala da se ponovno pokušava maknuti od alkohola, ovih mu se tjedana prepustila. Na snimanje u kalifornijskom Burbanku jučer je došla u potpuno razuzdanom stanju. Uz rokerski outfit obogaćen zlatnim lančićem oko vrata, Cyrus je na poslu doslovno prigrlila čašu crnog vina.

Vidno alkoholizirana, pjevačica se s punom čašom prošetala mjestom snimanja, i to u kraćoj crnoj majici zbog koje su joj se nazirali bokovi.

Uslijedilo je to nekoliko tjedana nakon što je zvijezda poznata po liku Hannah Montane zaružila na 15. godišnjici od snimanja serije. Da bi opisala kako se osjeća nakon burne noći, na Instagramu je uz opis: “Oporavljam se od ubijačine” objavila fotografiju pijanog lika Hannah Montane.

image
4crns, Wcp/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Iako pjevačica ne voli javno govoriti o borbi s alkoholom, priznala je da se najbolje osjeća kad ne pije.

- Za mene je alkohol proklet jer nisam umjerena osoba. No, ne mislim da svi trebaju biti prokleto trijezni - kazala je za Apple Music's New Music Daily i dodala da svatko zna što je najbolje za njega.

- Nemam problema s alkoholom nego s odlukama koje donosim kad prijeđem tu granicu - rekla je istom izvoru.

image
4crns, Wcp/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Podsjetimo, Cyrus je ranije imala problema i s drogom. Njih je ostavila s 26 godina te im se, kako je u siječnju ove godine rekla za Rolling Stone, neće vraćati.

- Zapravo, jedan od razloga zbog kojih sam odbacila drogu bilo je to što sam napunila 26 godina. Rekla sam: 'Moram se srediti prije nego što navršim 27 godina, jer 27. je godina vrijeme kad pređete prag u život ili umrete kao legenda' - kazala je pjevačica, aludirajući na Klub 27, skupinu glazbenika koji su preminuli baš u toj dobi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:23