‘MOJE BEBE...‘

Holivudska zvijezda priznala da njezina djeca još spavaju s njom u krevetu. Jedna kći ima 20 godina, druga 18

Još uvijek zajedno gledamo romantične komedije. One su moje bebice i uvijek će to biti, kaže Brooke Shields

Brooke Shields s kćerima Grier i Rowan Francis

 Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Kćeri slavne glumice Brooke Shields možda su odrasle studentice, ali su u srcu još uvijek mamine djevojčice - a to je javno priznala i njihova slavna majka, i to vrlo ponosno.

Glumica je gostovala u ‘The Jess Cagle Showu‘ SiriusFM-a, gdje je govorila o svom nevjerojatno bliskom odnosu s kćerima Rowan i Grier, koje imaju 20 i 18 godina. Priznala je da čak i sad još uvijek ponekad zajedno spavaju u krevetu.

"Znate, kad moj muž ode na bilo kakav poslovni put ili ga iz nekog razloga nema kod kuće, one i dalje spavaju sa mnom u krevetu. Još uvijek zajedno gledamo romantične komedije. One su moje bebice i uvijek će to biti", priznala je glumica, prenosi TMZ.

image

Brooke Shields s kćeri Rowan Francis Henchy

Kena Betancur/Afp/Profimedia/Kena Betancur/afp/profimedia

Iako će ove jeseni obje krenuti na koledž, Brooke je sigurna da će kćeri često dolaziti kući, a kao glavni razlog navodi visoke troškove života u L.A.-u. A to mami ide u prilog. Priznaje da voli brinuti o svojoj djeci, čak i sad kad su odrasle, i nije je sram toga.

Brooke nije prva slavna osoba koja je priznala da i dalje spava sa svojom djecom. Poznata starleta Coco Austin također je priznala da njezina kći Chanel još uvijek dijeli krevet s njom i njezinim suprugom, američkim reperom Ice-T-jem, iako ima osam godina.

Bivša djevojka Kanyea Westa, Julia Fox, također je priznala da njezin trogodišnji sin Valentino spava s mamom u krevetu, no hajde, sve su to još mala djeca, a ne odrasli ljudi poput Brookeinih kćeri, pa te izjave nisu toliko šokirale obožavatelje kao priznanje Brooke Shields.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 13:00