SLAVNI GLUMAC

HOLIVUDSKA ZVIJEZDA U ZAGREBU Tim Roth i njegova supruga bili su na operaciji u našoj klinici: 'Govorili su mi da nema nade, ovo je nevjerojatno'

 
 Klinika Svjetlost

Britanski glumac poznat po ulogama u kultnim filmovima Quentina Tarantina, ali i hit seriji 'Laži me' koja se i danas rado gleda u Hrvatskoj, doletio je nakon šestomjesečnog snimanja nove dramske serije iz Liverpoola u Zagreb kako bi se zauvijek riješio problema s vidom.

Tima Rotha su u utorak vidjeli u Hotelu Esplande kako čita poruke na mobitelu, no ono što novinari i promatrači nisu znali, to je prvi put u preko 40 godina da on vidi čitati bez naočala jer je samo dan ranije operiran u Zagrebačkoj Klinici Svjetlost.

Profesor Gabrić i njegov tim operirali su Rotha i njegovu suprugu Nikki te im ugradili najnoviju generaciju multifokalnih leća s proširenim fokusom, Synergy koja se na tržištu nalazi nešto manje od pola godine i dostupna je isključivo u Klinici Svjetlost. Oboje su već nekoliko sati nakon operativnog zahvata vidjeli i uživali u Zagrebačkom adventu.

Klinika Svjetlost
Tim Roth i supruga Nikki Butler s timom Klinike Svjetlost

- Cijeli život sam vjerovao da mi je lijevo oko slabovidno, dapače, mislio sam da vidim manje od 30% na njega... Bio sam kod mnogih liječnika u Kaliforniji i Engleskoj koji su me uvjeravali da nema nade za to oko, nakon dva sata provedenih u Svjetlosti, ja prvi puta u životu vidim na to oko! Jednostavno je ovo nevjerojatno. Savršeno vidim na svim udaljenostima i to s oba oka - rekao je Roth.

Klinika Svjetlost
Tim Roth na pregledu

Nikki, njegova supruga prije dolaska u Hrvatsku bila je na pregledu kod liječnika u Los Anglesu koji ju je pokušavao odgovoriti od operacije, no kada je rekla da ide u Svjetlost kod Nikica Gabrića, liječnik je otišao na nekoliko minuta i nakon toga joj rekao:

- Pogledao sam tko je taj Gabrić i mislim da to trebaš napraviti kod njega!

Ovaj glumac je još jedan u nizu glumaca operiranih u Klinici Svjetlost. Sve je zapravo počelo s Armandom Assanteom koji je prošle godine operiran, on je svoje iskustvo podjelio s glumcima Francom Nerom i Cassandrom Gavom, a oni su pak to podjelili s Ivanom Trump i Timom Rothom. Svi oni odabraili su Svjetlost jer su vjerovali u profesora Gabrića i njegov tim.

Klinika Svjetlost
Tim Roth i supruga Nikki Butler u Klinici Svjetlost

- Ovo je potvrda da je Svjetlost svjetstki poznata i priznata oftalmološka ustanova, zamislite da netko tko živi u Kaliforniji i snima po cijelom svijetu treba operaciju oka, svaki liječnik bio bi ponosan da mu je on pacijent, a ja sam najponosniji da je Tim Roth za sebe i svoju spurugu odabrao mene i moju kliniku - rekao je profesor Gabrić koji nije skrivao oduševljenje još jednim u nizu svjetskih celebrityja koji su njemu povjerili svoje najvrednije osjetilo, oči.

Klinika Svjetlost
Tim Roth u Klinici Svjetlost

Klinika Svjetlost je vodeća oftalmološka ustanova u Europi sa sedam centara i preko 210 zaposlenih. Prepoznati su od preko 400.000 pacijenata i izveli su preko 135.000 operacija očiju, ali i brojne poznate osobe iz regije i svijeta.

Klinika Svjetlost
Nikki Butler

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. listopad 2022 16:44