OPUSTIO SE

Holivudski glumac pozirao potpuno gol i izazvao uzbuđenje kod fanova: ‘Zbog tebe treba vratiti Playgirl časopis‘

Ovaj poznati 55-godišnjak objavio je zanimljivu fotografiju sa snimanja

Josh Brolin u seriji ‘Outer Range‘

 Supplied By Lmk/Ipa-agency.net/Ipa/Profimedia/Supplied By Lmk/ipa-agency.net/ipa/profimedia

Na opće iznenađenje obožavateljica, američki glumac Josh Brolin na svojoj posljednjoj Instagram objavi pozirao potpuno gol.

Kao što piše Deadline, na setu "Outer Rangea", drame u kojoj Brolin glumi rendžera iz Wyominga koji se bori za svoju zemlju i obitelj, Brolin je fotografiran "kao od majke rođen" dok se opušta između snimanja druge sezone.

- Traju pripreme za drugu sezonu “Outer Rangea” - napisao je 55-godišnji Brolin na svom Instagramu.

- Sada idu stvari u drugom smjeru. Svijet je promjenjiv i moramo biti osjetljivi na sve. Ne bismo trebali objavljivati ​​fotografije sa seta, ali ovo zapravo nije sa seta, već tijekom ručka u prekrasnoj pustinji Santa Fe. Hvala Brianu Bowenu Smithu za dokumentiranje naših najprivatnijih trenutaka tijekom snimanja serije - stoji u opisu golišave fotke slavnog glumca, poznatog po brojnim filmovima, uključujući dječji klasik "Goonies", zatim "Deadpool 2", "Sicario" i Marvelove "Osvetnike" gdje je utjelovio negativca Thanosa.

image

Josh Brolin u seriji ‘Outer Range‘

Supplied By Lmk/Ipa-agency.net/Ipa/Profimedia/Supplied By Lmk/ipa-agency.net/ipa/profimedia

Što se tiče komentara na Instagramu, mnogi su prigrlili golog Brolina te ga nazvali "ikoničnim", a jedna je komentatorica istaknula kako zbog "ove fotke treba vratiti časopis Playgirl".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 12:58