FRCAJU OPTUŽBE

Holivudski par u okršaju s bivšom dadiljom koja je otkrila detalje ljubavne afere: ‘Nek‘ nas ostavi na miru‘

Dadilja je rekla da ‘suosjeća s Jasonom jer je živjela s njim i viđala ga svaki dan‘

Olivia Wilde i Jason Sudeikis

 Dennis Van Tine/Nurphoto Via Afp

Bivši glumački par Jason Sudeikis i Olivia Wilde objavili su zajedničku izjavu u kojoj kritiziraju bivšu dadilju svoje djece zbog "lažnih i iskrivljenih optužbi" protiv njih koje je iznijela u intervjuu za Daily Mail.

- Nama kao roditeljima, nevjerojatno je uznemirujuće saznati da je bivša dadilja naše dvoje male djece odlučila javno iznijeti takve lažne i iskrivljene optužbe o nama - napisao je bivši par koji dijeli osmogodišnjeg sina Otisa i šestogodišnju kćer Daisy.

- Njena sada već 18 mjeseci duga kampanja uznemiravanja nas, kao i naših voljenih osoba, bliskih prijatelja i kolega, dosegla je svoj nesretni vrhunac. Nastavit ćemo se fokusirati na odgoj i zaštitu naše djece u nadi da će ipak odlučiti ostaviti našu obitelj na miru - izjasnio se par.

image

Olivia Wilde i Jason Sudeikis

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Njihova izjava objavljena je samo nekoliko sati nakon što je Daily Mail objavio članak u kojem je njihova dadilja iznijela niz žestokih optužbi, tvrdeći da je Sudekis otkrio da se Wilde spetljala s Harryjem Stylesom u Palm Springsu, nakon što je pronašao upitne mailove na svom starom Apple satu koje su njih dvoje razmjenjivali.

Žena, koja je anonimno govorila za Daily Mail, također je navela da je Sudeikis bio toliko izbezumljen nakon što je saznao za Olivijinu aferu sa Stylesom da se bacio pred njezin auto kako bi je spriječio da otiđe mladom pjevaču.

Također je tvrdila da joj je Sudeikis dao otkaz 1. veljače 2021. godine, dok je bio pijan.

- U ponedjeljak ujutro, 9. studenog, kad sam se vratila sa slobodnog vikenda, Jason je samo plakao, plakao i plakao. Uopće nisam znala što se dogodilo - rekla je dadilja.

- Nakon što sam spremila djecu, Jason se popeo na kat i popio kavu. Plakao je i bio u neredu, ponavljajući da ih je "ostavila i napustila".

Dadilja, koja je radila za njih više od tri godine, tvrdila je da je Sudeikis brzo zabranio osoblju da sluša bilo kakvu Stylesovu glazbu u njegovoj kući nakon što je otkrio aferu.

image

Olivia Wilde

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Unatoč tome što je rekla da ju je Sudekis otpustio, dadilja je dodala da "suosjeća s Jasonom jer je živjela s njim i viđala ga svaki dan te su proveli puno lijepih trenutaka, no loša vremena bila su stvarno loša", prenosi Page Six.

- Suosjećam s Jasonom jer je stvarno želio učiniti sve u svojoj moći da stvari funkcioniraju, trudio se. Ostavio je sve kako bi išao na terapiju i trudio se biti što bolji, ali nije išlo - priznala je dadilja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 11:08