OTAC OSMERO DJECE

Holivudski pastuh najavio da stiže još potomstva: ‘Terapeut mi je u listopadu savjetovao celibat, izdržao sam do siječnja‘

‘Ma stvar je u tome da su svi vidjeli koliko sam bio utučen. I onda su se ponašali u stilu: ‘Dajmo mu malo vagine, to će sve izliječiti‘‘

Nick Cannon

 Chris Delmas/AFP

Komičar i voditelj Nick Cannon sprema se ponovno biti otac... i onda ponovno. 41-godišnji holivudski pastuh, koji već ima sedmero djece iz ljubavnih veza s četiri različite žene, sada je otkrio da ove godine stiže još potomstva.

Cannon je gostovao u jednom podcastu te komentirao činjenicu da su 'tri bebe na putu'. "Kad tako kažete na putu... Na kojem ste broju? Recimo to radije ovako - roda je na putu", našalio se komičar, koji je na konkretno pitanje o tome hoće li zaista dobiti još troje djece odgovorio: "Ne znam, moguće je..."

Glumac, koji je prošle godine također dobio troje djece, dodao je da razmišlja o 'rušenju osobnog rekorda'. "Ako ste pomislili da je prošle godine bilo puno djece...", rekao je Cannon.

On je, naime, dobio blizance Ziona Mixolydiana i Zillion Heir s Abby De La Rosa, a samo mjesec dana kasnije dobio je i sina Zena s Alyssom Scott, no, nažalost, maleni je preminuo od posljedica tumora na mozgu.

Dotaknuo se i toga da mu je njegov terapeut sugerirao celibat, no to baš i nije zaživjelo.

"Rekao sam, pa hajdemo probati taj celibat. To je bilo u listopadu... No nisam uspio izdržati ni do siječnja. Počeo sam prolaziti kroz neke stvari... Bio sam depresivan zbog gubitka sina. I tako u prosincu... Ma stvar je u tome da su svi vidjeli koliko sam bio utučen. I onda su se ponašali u stilu: 'Dajmo mu malo vagine, to će sve izliječiti.' Postao sam žrtva jer sam bio u lošem stanju. Tako sam se u prosincu, neposredno prije Božića, počeo seksati kao lud. Pa sam prekinuo celibat. Ali mislim da sam uspio izdržati mjesec i pol dana u celibatu... Trudio sam se. Imao sam novu emisiju, novu energiju, bavio sam se raznim stvarima", 'objasnio' je Cannon, prenosi People.

Nakon što su izračunale mjesece, voditeljice podcasta pitale su ga znači li to da će u rujnu i listopadu imati više djece. Cannon se na to nasmijao i odgovorio: "Poprilično ste dobre u matematici."

Glumac i Komičar također ima 11-godišnje blizance Monroe i Moroccana s bivšom suprugom Mariah Carey, kao i 5-godišnjeg sina Goldena Sagona i 1-godišnju Powerful Queen s Britanny Bell. U siječnju je otkrio da očekuje svoje osmo dijete s modelom Bre Tiesi.

image

Mariah Carey i Nick Cannon s djecom

Jen Lowery/silverhub/Shutterstock Editorial/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:16