NEOBIČNO IME

Holivudski pastuh ne staje: Iz vedra neba objavio da je dobio 9. dijete, 10. i 11. su na putu

‘Zavjetujem se da ću štititi, pružati, voditi i voljeti ovo dijete najbolje što mogu‘

Fotografije roditelja i novog djeteta

 Instagram/Screenshot

Komičar i voditelj Nick Cannon se na Instagramu pohvalio da je postao otac, i to po deveti put, piše Page Six.

Cannon je s bivšim modelom Lanishom Cole dobio djevojčicu po imenu Onyx Ice Cole Cannon i naglasio da je "Bog dao njemu i Lanishi privilegiju da ugoste anđela na zemlji".

- Zavjetujem se da ću štititi, voditi i voljeti ovo dijete najbolje što mogu - napisao je.

- Svi mi toliko učimo od ovih anđela koje zovemo djeca. Učim da nije problem u ograničenoj količini vremena koje imamo na ovoj planeti, već u ograničenoj količini ljubavi. Obećajem da ću voljeti ovu djevojčicu svim srcem, što god netko kaže - dodao je.

Inače, Nick je u kolovozu ove godine najavio da mu stiže još jedno dijete, ali s manekenkom Brittany Bell, i to deseto po redu. Također, trudna je i Abby De La Rosa, s kojom Cannon ima već dvoje djece, no ona nije otkrila je li Nick otac i njenog trećeg djeteta. Dolazak ovog djeteta mnoge je iznenadio jer ga nitko nije očekivao, pa tako sad Cannon iščekuje i 10. i 11. dijete.

Cannon s Brittany već ima 5-godišnjeg sina Goldena Sagona i jednogodišnju kćer Powerful Queen, a otac je i 11-godišnjim blizancima Monroe i Moroccanu koje je dobio s bivšom Mariah Carey, kao i novorođenom sinu Legendary Loveu, čija je majka manekenka Bre Tiesi.

Prošle godine dobio je i još jedne blizance, Ziona i Zilliona, s Abby De La Rosom, a imao je i sina Zena s Alyssom Scott, ali je dječak preminuo u dobi od pet mjeseci u prosincu 2021. nakon što mu je dijagnosticiran rak mozga.

Podsjetimo, 41-godišnji Cannon je ranije rekao kako "namjerno" ima toliko djece te da ona nisu rezultat zaboravljanja korištenja zaštite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 06:03