NICK CANNON

Holivudski pastuh oglasio se povodom rođenja 11. djeteta: ‘Nemam pojma za dalje, zasad sam dobro!‘

Budim se razmišljajući o svojoj djeci, a sve ostalo dolazi nakon toga. Djeca su moja snaga, rekao je komičar

Nick Cannon

 Rebecca Sapp/Getty Images/Profimedia

Američki glumac, reper i komičar Nick Cannon uskoro će dobiti 11. dijete, ali nije siguran hoće li nastaviti širiti svoju obitelj.

- Ne znam, nemam pojma. Mislim da sam zasad dobro! - izjavio je Cannon.

Nedavno je objavio da s manekenkom Alyssom Scott očekuje drugo zajedničko dijete i jasno dao do znanja kako su mu djeca na prvome mjestu.

- Oni su mi prioritet. Budim se razmišljajući o svojoj djeci, a sve ostalo dolazi nakon toga. Djeca su moja snaga - nastavlja komičar, koji je 11. studenoga dobio treće dijete s Abby De La Rosom.

- Prekrasan dan za dolazak Beautiful Zeppelin Cannon. Mama Abby De La Rosa, činiš da sve izgleda tako lako i bez napora, ali ja sam zauvijek dužan tvom neumornom radu, marljivom trudu i ljubavi koju pružaš djeci i meni - napisao je Nick na društvenoj mreži.

Cannon inače ima blizance Moroccan i Monroe (11) s pjevačicom Mariah Carey, sina Goldena (7), 22-mjesečnu kćer Powerful te dvomjesečnoga sina Risea s Brittany Bell. S De La Rosom također ima blizance Ziona i Zilliona (1). S Bre Tiesi dijeli četveromjesečnoga sina Legendaryja te s LaNishom Cole dvomjesečnoga sina Onyxa. Scott i Cannon imali su sina Zena koji je 2021. u dobi od pet mjeseci preminuo od raka mozga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:34