LJUBITELJ STRIPTIZETA

HOLLYWOOD POTRESA JOŠ JEDAN SEKS SKANDAL Na intrenetu procurile sramotne snimke, slavni komičar preklinje trudnu suprugu za oprost

 
Kevin Hart sa suprugom Eniko Parrish
 Danny Moloshok / REUTERS

Nakon što ga je nepoznata osoba ucjenjivala video snimkom na kojoj se zabavlja sa striptizetom, poznati komičar i glumac Kevin Hart odlučio je istupiti u javnost, ispričati se supruzi i djeci za prevaru te tako stati na kraj ucjenjivaču.

Kako piše TMZ, koji je objavio snimku, Hart je s Montijom Sabbag tulumario cijeli vikend prošli mjesec, a Montia je na glasu kao partijanerica koja ne propušta dobru zabavu. 27-godišnjakinja živi na Long Beachu u Kaliforniji, a Harta je navodno upoznala još u kolovozu za nekog divljeg vikenda u Las Vegasu iako su izvori za TMZ rekli da se nikad ranije nisu susreli.

Petminutni video, iako prikazuje vrlo eksplicitne scene dvoje ljubavnika, ipak je toliko slabe kvalitete da nitko sa sigurnošću ne može reći da su to Kevin i Montia. Nakon tog vikenda par se više nije družio.

Montia je odmah angažirala odvjetnika i tvrdi da nije imala apsolutno ništa sa snimanjem, no vlasti nisu toliko sigurne u njezinu priču. No, s njima je vikend provelo cijelo društvo pa policija sad pokušava doći do svih koji su bili ondje, ispitati ih i pretražiti ne bi li pronašli snimku. Također se istražuju šifrirani mailovi koje su ucjenjivači slali Kevinovom timu.

#Harts

A post shared by Kevin Hart (@kevinhart4real) on

Montijin odvjetnik kaže da će se striptizeta podvrgnuti i detektoru laži ako joj Kevin isplati 420.000 dolara. Ucjenjivači su navodno pokušali od neimenovanog medija izvući 15 milijuna dolara za snimku, a potom su od Kevina tražili višemilijunski iznos.

#Harts

A post shared by Kevin Hart (@kevinhart4real) on

Kevin Hart pomaže policiji i FBI-ju u istrazi, a obitelji se javno ispričao na društvenim mrežama. Komičar je u braku s drugom suprugom od kolovoza prošle godine, trenutno čekaju bebu, a iz prvog braka ima dvoje djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 17:24