SMRT BOBA SAGETA

Hollywood tuguje za najpoznatijim američkim tatom: ‘Nikada neću imati prijatelja poput njega‘

Od Boba Sageta su se na društvenim mrežama oprostili i glumci i komičari Jim Carrey, Adam Sandler, Danny DeVito, Billy Cristal...

Ekipa serija 'Puna kuća'

 AFP

Smrt popularnog američkog komičara Boba Sageta (64), najpoznatijeg po ulozi u seriji 'Puna kuća', izazvala je lavinu reakcija njegovih kolega i obožavatelja.

Beživotno tijelo glumca pronađeno je u hotelskoj sobi Ritz-Carltona u Orlandu na Floridi. Njegovi kolege iz serije koja ga je proslavila, John Stamos, Candace Cameron Bure i Dave Coulier, na društvenim mrežama izrazili su šok i žaljenje zbog Bobove smrti, dok su blizanke Mary-Kate i Ashley Olsen u posebnom priopćenju reagirale na smrt glumca.

- Slomljen sam, u potpunom šoku. Nikada neću imati prijatelja poput njega. Jako te volim Bobby, napisao je John Stamos.

Candace Cameron Bure poručila je da je Bob Saget bio jedan od najboljih ljudi koje je poznavala.

- Ne znam što da kažem, ostala sam bez riječi. Jako ga volim, napisala je.

- Moje srce je slomljeno. Volim te Bob. Zauvijek tvoj brat, Dave, napisao je Dave Coulier.

- Bob je bio jedan od najljubaznijih, najsuosjećajnijih i najvelikodušnijih ljudi, napisale su blizanke Olsen, koje su u seriji naizmjence glumile njegovu kćer Michelle.

- Duboko smo žalosne što Bob više nije s nama, ali znamo da će nas i dalje voditi graciozno kao što je to uvijek činio. U mislima smo s njegovim kćerima, suprugom i obitelji, napisale su.

Saget je zbog uloge Dannyja Tannera u 'Punoj kući', koja se emitirala od 1987. do 1995. godine, bio jedan od najpoznatijih američkih TV očeva. Kao udovac u seriji se brinuo o trima kćerima, najstarijoj D.J. (Candace Cameron), Stephanie (Jodie Sweetin) i najmlađoj Michelle u kući u San Franciscu. U roditeljskoj ulozi su mu pomagali šogor Jesse (John Stamos) i najbolji prijatelj Joey (Dave Coulier).

Whoopi Goldberg se također oprostila od Boba.

- Putuj moj prijatelju, imao si ogromno srce i bio totalni luđak. Moja sućut obitelji, napisala je.

Od Boba Sageta su se na društvenim mrežama oprostili i glumci i komičari Jim Carrey, Adam Sandler, Danny DeVito, Billy Cristal, Russel Crowe i mnogi drugi.

Uzrok smrti popularnog glumca bit će poznat tek nakon obdukcije, no istražitelji u hotelskoj sobi nisu pronašli tragove nasilne smrti niti narkotike.

Posljednji nastup kao stand-up komičar imao je u subotu navečer u dvorani Ponte Vedra u Jacksonvilleu na Floridi. Istu večer posljednji put se oglasio na Instagramu.

- Uživao sam u večerašnjem nastupu. Zaista krasna publika. Puno pozitive. Vrlo zahvalna i zabavna publika. Vratio sam se komediji kao u vrijeme kada sam imao 26 godina. Pronalazim svoj novi glas i uživam u tome.VIdio se za dva tjedna, napisao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. ožujak 2024 23:54