ODVAŽNA KREACIJA

Hrabra poput slavne majke: Kći kraljice popa na crveni tepih stigla u prozirnoj haljini, ispod se ocrtavale gole grudi

Madonnina kći ispričala je kako je njezin odgoj bio prilično strog jer nije smjela izlaziti

Lourdes Leon

 A. Pérez Meca/Zuma Press/Profimedia/A. Pérez Meca/zuma Press/profimedia

Lourdes Leon slijedi stope svoje slavne majke Madonne kada je u pitanju izazovno odijevanje. Tako se u četvrtak pridružila modnoj eliti na ovogodišnjem Vogue Fashion Night Outu u Madridu i na crveni tepih stigla u odvažnoj prozirnoj haljini s crno-bijelim vodoravnim prugama i uzorkom u japanskom stilu.

image

Lourdes Leon

A. Pérez Meca/Zuma Press/Profimedia/A. Pérez Meca/zuma Press/profimedia

Manekenka (26), kako navodi Daily Mail, imala je ispod te kreacije tek malene crne tange. Duga haljina otkrivala je i Lourdesina ramena te čvrsto obgrlila njezine obline. Uz to nosila je crnu kožnu torbicu sa srebrnim lančićima te trendi crne kožne čizme s petom. Ranije ovog mjeseca Lourdes je uživala u Tjednu mode u New Yorku. Posjetila je brojne revije i prestižna događanja uključujući lansiranje Victoria‘s Secret "The Tour". Lourdes će predstavljati taj brend zajedno s nizom drugih ljepotica na modnoj reviji linije donjeg rublja, što je rezultat inkluzivnijeg i raznolikijeg imidža koji su izgradili nakon što su 2021. postupno ukinuli legendarne "Anđelice". Inače, Lourdes je nedavno progovorila o tome kako je bilo odrastati kao dijete jedne od najpoznatijih osoba na svijetu.

image

Lourdes Leon

A. Pérez Meca/Zuma Press/Profimedia/A. Pérez Meca/zuma Press/profimedia

"Sjećam se da sam upala u nevolju jer sam se popiškila po vrlo važnom dokumentu moje mame u njezinu uredu. Nije obraćala pozornost na mene, a ja sam samo čučnula...", otkrila je za The Face. Unatoč tom izoliranom incidentu, najstarije dijete kraljice popa bila je kaže, dobro dijete.

"Mislim da bih dobila batine da se nisam dobro ponašala. Maniri su bili jako važni za moju obitelj tijekom odrastanja", kazala je. Nije se primjerice ni iskradala iz kuće, kako to već tinejdžeri znaju raditi, da bi se našla s prijateljima na tulumima, ali je priznala da bi tu i tamo šmugnula na krov da zapali. Dodala je kako je njezin odgoj bio prilično strog jer nije smjela izlaziti.

"Tata bi me pustio da se ponekad vikendom družim s prijateljima, ali to stvarno ne bih smatrala izlaskom."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 05:59