NOGOMETNA GROZNICA

HRVATSKA POBJEDA NA SVJETSKOM PRVENSTVU ODUŠEVILA I SVJETSKE ZVIJEZDE Slavni holivudski glumac pohvalio se kako gleda utakmicu: 'Izvrsna pobjeda'

 
Rita Ora, Mark Wahlberg, Ivana Miličević
 Twitter, INSTAGRAM

Iznimno napeta utakmica između Hrvatske i ruskih domaćina, kojom je naša reprezentacija izborila polufinale Svjetskog prvenstva, nije se s napetošću pratila samo među Hrvatima, nego su i svjetske zvijezde, ljubitelji vrhunskog nogometa, zdušno navijali za nas.

Izvrsna pobjeda

Tako se slavni hollywoodski glumac Mark Wahlberg na svojem Instagramu pohvalio videom na kojem s obitelji prati utakmicu, a nakon što je Rusima čestitao na fantastičnom nastupu na Svjetskom prvenstvu, nama je poručio: “Hrvatska, izvrsna pobjeda”.

Američka glumica i model hrvatskih korijena Ivana Milicevic, koja je nedavno postala majka, za gledanje utakmice navukla je i hrvatski dres, a lice je oslikala srcem u bojama hrvatske zastave. Dovoljno je poručila samo jednom riječju - Croatia!

Uoči nastupa u Poreču engleska pjevačica Rita Ora odgledala je utakmice, jednu u kojoj je njezina Engleska pobijedila Švedsku, a zatim i onu u kojom smo mi izborili polufinale. “Čestitke Engleskoj, nogomet se vraća kući. Upravo sam saznala da je i Hrvatska pobijedila. Večeras smo svi pobjednici. Bit će vatreno”, napisala je Ora na Instagramu, a oglasila se i na Twitteru.

Hrvatskoj je na svojem Twitteru podršku dala i Chelsea Clinton, kći bivšeg američkog predsjednika Billa Clintona i kandidatkinje za predsjednika Hillary Clinton. Jasno i glasno Chelsea je napisala: “Croatia!!!!!!”.

Na račun izgubljene utakmice guverner američke savezne države Ohio John Kasich malo se i narugao ruskom predsjedniku Putinu i jasno naglasio svoje hrvatske korijene.

Ruganje

Na svojem je Twitteru tako Kasich kroz dva posta nasmijao mnoge napisavši: “Nakon uzbudljive pobjede Hrvatske, sad cijeli NATO. Šteta, Vlad” i usput dodao sliku razočaranog Putina. Ruskoj reprezentaciji i njihovim navijačima je poručio kako, srećom, neće trebati daleko putovati nakon što su pretrpjeli poraz od talentirane hrvatske ekipe.

Naša pjevačica Nina Badrić pobjedu Hrvatske bila je na stadionu u Sočiju i doživjela iznimnu atmosferu sa samog Svjetskog prvenstva. Emocije je sažela u tri riječi: ponos, sreća, radost. S rečenicom “Bravo, dečki!” svoju je sreću na društvenim mrežama podijelila pjevačica Jelena Rozga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:47