TEŽAK ‘TERET‘

Htjela je biti vlasnica najvećih grudi, no sada je u problemima: ‘Bole me, iskrivljene su‘

Iako ih je pokazala na brojnim seksi snimanjima, iza kulisa joj grudi uzrokuju mnogo problema

Katie Price

 Instagram/screenshot/Katie Price

Zvijezda britanskih tabloida i model Katie Price tvrdi da je u "agoniji" nakon svojeg najvećeg povećanja grudi do sada, a ljuti se i zbog toga što su joj trenutno još i "nakrivljene", piše The Sun.

Bivša manekenka itekako je povećala grudi nakon razvoda od zaručnika Carla Woodsa. Iako ih je pokazala na brojnim seksi snimanjima, iza kulisa joj grudi uzrokuju mnogo problema.

- Katie su mučile nove grudi jer su prevelike za njezinu sićušnu građu, pa je stalno bole leđa - tvrdi izvor i dodaje da noćima ne spava jer se ne može udobno smjestiti, pa često razmišlja je li joj to trebalo.

- Iste je probleme imala i zadnji put kad je ugradila masivne implantate i to je bio velik dio razloga zašto ih je dala izvaditi 2016., ali se nadala da će ovaj put biti drugačije - dodaje izvor. Naime, njeni prijatelji misle da je samo pitanje vremena kada će ih ponovno izvaditi. Također, uvjerena je da njezine grudi izgledaju "klimavo" i da je jedna veća od druge. Izvor tvrdi da stalno gleda svoje fotografije i ispituje druge bliske ljude "izgledaju li neujednačeno".

Katie je bila odlučna napraviti korak prema tome da postane ‘vlasnica‘ najvećih grudi u Britaniji kada je obavila svoju 16. operaciju grudi. Međutim, eksperiment bi prema svemu sudeći mogao biti kratkog vijeka.

Price inače estetska kirurgija nije strana, još od 1998. kada je prvi put otišla "pod nož" kako bi povećala svoje grudi. Još je jednom povećala grudi 1999., kada je bila poznata kao Jordan, a tada je došla do veličine 32D, da bi zatim godinu dana kasnije stigla na veličinu 32G. Nakon što je upoznala svog prvog muža, Petera Andrea, smanjila se na 32F 2007., a zatim na 32D 2008., prije nego što je ponovno postala "veća" par godina kasnije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:35