WOLVERINE

Hugh Jackman o steroidima i jednoj velikoj pogrešci: ‘Da samo znate što sam zabunom proučavao...‘

Godinama su kružili tračevi da je Hugh Jackman uzimao steroide kako bi izgledao kao Wolverine

Hugh Jackman

 Profimedia/

Hugh Jackman je poznat po "nabijanju" kilograma i kilograma mišića kako bi glumio Wolverinea u raznim filmovima iz "X-Men" franšize, ali tijekom nedavnog intervjua s Chrisom Wallaceom u HBO-ovoj emisiji "Who‘s Talking to Chris Wallace" rekao je da nikada nije pribjegavao steroidima kako bi se transformirao u poznati stripovski lik.

image
The Hollywood Archive/Hollywood Archive/Profimedia/The Hollywood Archive/hollywood Archive/profimedia

Voditelj Wallace je napomenuo da su godinama kružili tračevi da je Hugh Jackman uzimao steroide kako bi izgledao kao Wolverine, ali Jackman je sve priče opovrgnuo.

- Ne, volim svoj posao. I volim Wolverinea - rekao je Jackman.

- Moram biti oprezan što govorim ovdje, ali anegdotalno su mi rekli koje su nuspojave uzimanja steroida i rekao sam da ipak ne volim posao baš toliko. Napravio sam to na stari način, školski. I da, jeo sam više piletine - dodaje Jackman.

Također, Jackman je priznao da je zabunom proučavao vukove nakon što je prihvatio ulogu uoči "X-Mena" iz 2000. godine.

image
The Hollywood Archive/Hollywood Archive/Profimedia/The Hollywood Archive/hollywood Archive/profimedia

- Nikad nisam čitao strip - priznao je Jackman.

- Dobio sam ulogu, a zapravo nisam znao ništa o Wolverineu. Nisam znao da je to zapravo prava životinja, mislio sam da je izmišljen s tim čeličnim kandžama i ostalim. Tijekom probe u Imaxu sam primijetio da su imali dokumentarac o vukovima. Činilo mi se savršenim za razvoj lika jer sam mislio i da je Wolverine vuk - prepričao je Jackman i otkrio da se, na iznenađenje redatelja i filmske posade, na setu počeo prvo kretati kao vuk. Nakon nekoliko pokušaja, uz pomoć redatelja je shvatio da Wolverine ipak nije vuk.

Jackson će reprizirati ulogu Wolverinea u nadolazećem Marvelovom "Deadpoolu 3". Očekuje se da će produkcija započeti u proljeće, nakon što Jackman završi s "The Music Manom" na Broadwayju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 09:00