SRETNE VIJESTI

Hurem rodila djevojčicu pa odmah sa svojih 6,5 milijuna fanova podijelila njezino neobično ime

Crvenokosu glumicu tursko-njemačkih korijena Meryem Uzerli (37) pamtimo po ulozi u seriji “Sulejman Veličanstveni”
Meryem Uzerli
 Instagram

Fatalna Hurem, koju Hrvati obožavaju, rodila je djevojčicu.

Naime, crvenokosa glumica tursko-njemačkih korijena Meryem Uzerli (37) koju pamtimo po ulozi u seriji “Sulejman Veličanstveni” na svijet je donijela djevojčicu koju su ona i njen partner nazvali - Lily Koi.

Malena Lily iznenadila je roditelje i stigla je na svijet prošlog petka, kako je sada otkrila glumica na društvenim mrežama.

'Moja najdraža Lily Koi... Lara Jemima, tata i ja toliko smo sretni što si postala dio naše obitelji. Blagoslovljeni smo i sretni što si nam se pridružila... budi zauvijek zaštićena', napisala je Meryem Uzerli.

Uz ovu sretnu vijest, glumica je sa svojih 6,5 milijuna fanova podijelila i fotografije nastale netom nakon rođenja kćerkice koja joj mirno spava na prsima, a čestitke upućene novopečenim roditeljima pristižu iz cijelog svijeta.

image
Instagram

Glumica živi u rodnom Berlinu sa šestogodišnjom kćeri Larom Jemimom, a da očekuje prinovu s novim dečkom, čiji identitet nije željela otkriti, Meryem je javnosti obznanila prošle godine. Nedugo nakon što je uplovila u poduzetničke vode. Naime, u srpnju prošle godine Meryem je u samom centru Berlina otvorila prvu prodavnicu zdravih slatkiša. Svi proizvodi koje prodaje su veganski, a u ponudi ima razne ukusne i zdrave čokolade, džemove i bombone.

Kasnije je, pak, otkrila da joj se druga trudnoća znatno razlikovala od prve jer je malena Lily bila 'prilično aktivna i neprestano je udarala u trbuh'. Na pitanje je li njena druga trudnoća znak da je pronašla sreću u ljubavi odgovorila je da je u vezi te da je sretna i blagoslovljena.

Podsjetimo, Meryem je odrasla u Njemačkoj i slabo je govorila turski, zbog čega je uz snimanje serije paralelno učila jezik. Sve uloge prije “Sulejmana Veličanstvenog” odigrala je na njemačkom jeziku. Kada je dosegla svjetsku slavu, sustigli su je brojni privatni problemi. Zbog zdravstvenih razloga je iz Turske otišla u Berlin na liječenje, a sve je krenulo nizbrdo kada joj je tadašnji partner, poduzetnik Can Ates rekao da ne želi dijete kad mu je ona priznala da je trudna. Glumica je dijete ipak rodila, a kći Lara neizmjerno se veselila sestri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:29