‘FAT & FURIOUS‘

Hvalio se najboljim tijelom u New Yorku, a sad su mu prišili nadimak ‘debeljuškasti tatica‘

Vin Diesel olabavio je sa strogim režimom zdrave prehrane, pogotovo u razdobljima kad to od njega ne zahtijevaju filmske uloge
Vin Diesel 
 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Američki glumac Vin Diesel (54) prošli vikend družio se s kolegicom Zoe Saldanom i njezinim suprugom Marcom Peregom na luksuznoj jahti u talijanskom Portofinu. Junaku filmova "Brzi i žestoki" na odmoru na Meditaranu pridružili su se i njegova djevojka Paloma Jiménez (38), koju smo mogli gledati u filmu "Mad Max", te djeca.

image
Vin Diesel s partnericom Palomom odmara se u Italiji
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Veselo društvo uživalo je u kupanju, sunčanju i vodenim sportovima, no Vinovi obožavatelji ostali su pomalo zatečeni nakon što su glumčeve fotografije procurile u javnost - inače slavni mišićavko sad izgleda potpuno drugačije, a strani mediji zbog očitog viška kilograma odmah su ga prozvali "Fat & furious".

Sam Diesel nedavno je izjavio kako je olabavio sa strogim režimom zdrave prehrane, pogotovo u razdobljima kad to od njega ne zahtijevaju filmske uloge.

image
Vin Diesel
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

- Već desetljećima imam najbolje tijelo u New Yorku - govorio je svojedobno Vin, no ti dani očito su iza njega. Akcijska zvijezda više se niti ne obazire na negativne komentare okoline.

- Zovu me debeljuškasti tatica. Ne vidim što je u tome loše. Kao prvo, nekoliko mjeseci ne moram biti ispred kamere i mogu se malo opustiti, a kao drugo - ja stvarno jesam tata - komentirao je Diesel, koji s partnericom Palomom ima troje djece - kćeri Haniju Riley (13) i Pauline (6) te sina Vincenta Sinclaira (11).

image
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia
image
Vin Diesel
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 20:29