‘PRESTRAVLJEN JE...‘

Hvaljenje skupim satovima došlo mu glave: Slavnom boksaču pljačkaši uperili pištolj u glavu i orobili ga

Nekoć jedan od najpopularnijih boksača na svijetu bio je žrtva pljačkaša nakon noćnog izlaska sa suprugom

Amir Khan

 Instagram

Bivši svjetski boksački prvak Amir Khan ostao je 'apsolutno prestravljen' nakon što su ga tijekom noćnog izlaska sa suprugom Faryal opljačkala dvojica pljačkaša. 35-godišnji boksački šampion obavijestio je svoje obožavatelje da su mu pljačkaši prislonili pištolj uz glavu i natjerali ga da im preda svoj sat.

Ispričao je da je taman prelazio ulicu u Leytonu, u istočnom Londonu, kada su mu prišla dva muškarca. Dotrčala su do njega i uperila mu pištolj u lice, dok je njegova 30-godišnja supruga stajala nekoliko koraka iza njega. Pljačkaši su mu otuđili 72 tisuće funti vrijedan Franck Muller Vanguard Chronograph sat, prije nego što su odjurili u automobilu.

Na kraju je umirio svoje obožavatelje rekavši im da su on i supruga Faryal dobro i na sigurnom.

Nekoliko sati prije spomenutog incidenta, Khan se fotografirao s jednim obožavateljem dok je bio u kupovini u Oxford Streetu, a tada je na njegovoj ruci uočen sporni sat koji je protkan sa 719 dijamanata. Jedan je svjedok rekao za The Sun da je boksač bio potresen tim događajem.

"Nisu se motali okolo. Sjeli su ravno u auto i pobjegli. Amir je uživao u lijepoj večeri sa svojom suprugom i ranije tog dana bio je u kupovini. Zbog toga se javlja strah da je bio njihova meta. Ovo je izuzetno ozbiljna situacija. On je bio potpuno prestravljen", rekao je svjedok.

Boksač se i ranije hvalio svojim satovima na društvenim mrežama, među ostalim i zlatnim Rolexom čija se vrijednost procjenjuje na 30 tisuća funti, a za svoje satove je rekao da se 'malo počastio'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 08:40