PROBLEM DRUŠTVENIH MREŽA

I DOK JE VEĆINA SLAVNIH NAUČILA OSTATI IMUNA NA ZLE KOMENTARE, SUPRUGA JOHNA LEGENDA SE POTPUNO RAZBJESNILA 'Neki među vama zaista su je**no zli!'

 Profimedia, AKM-GSI

Supruga pop zvijezde Johna Legenda prije nekoliko dana iskreno je progovorila o postporođajnoj depresiji s kojom se borila nakon što je lani u travnju rodila kći Lunu.

Chrissy Teigen javno je detaljno iznijela svoju priču kako bi dala do znanja javnosti da se to stanje može dogoditi svakom, pa i ljudima sa 'savršenim životom' poput njezinog.

- Imala sam sve što je potrebno da budem sretna, a opet, nisam se tako osjećala. Praktički, svi oko mene su znali da je to postporođajna depresija, a ja sam shvatila tek u prosincu. Do tada sam odbijala i pomisao na to, smatrajući kako je sve u redu - napisala je Teigen, koja je poznata kao jedna od rijetkih javnih osoba koja na društvenim mrežama dijeli svoje osobne probleme i vrlo na aktivna na Instagramu.

Headed to Beauty and the Beast! @laurapolko @allanface @monicarosestyle ❤

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

❤️

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Među njezinim svakodnevnim objavama učestale su i fotografije malene Lune, a mnogi joj to zamjeraju. Zavidni, 'moralisti', iskreno zabrinuti ili pak jednostavno oni koji nemaju pametnijeg posla, ali komentatori su se proteklih dana doista obrušili na mladu mamu.

Ona, iskrena i očito osjetljive prirode, nije dugo oklijevala da im uzvrati.

'Neki ljudi su doista nevjerojatno uporni u tome da budu je**no najgori' – napisala je Teigen referirajući se na komentare poput onih u kojima joj zamjeraju što djevojčica ima bose noge dok su ona i John toplo odjeveni, pa i da 'njihova beba nikad ne pokazuje emocija i da bi se trebali zapitati', ali i da 'Chrissy ispod tog preskupog šešira vjerojatno nema mozak pa ne zna reagirati'.

I dok bi većina poznatih ličnosti vjerojatno u potpunosti izignorirala ovakve i slične komentare s kojima se svakodnevno susreću, Teigen očito ovakva mišljenja i reakcije pogađaju.

Nedugo nakon njezine objave na temu zlih komentara, javili su se mnogi koji smatraju da su Chrissy i John izvrsni roditelji i da nemaju razloga za brigu zbog 'onih koji nemaju pametnijeg posla nego biti zli'.

The dumber you look, the happier they are

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:26