IRINA I BRADLEY

I nakon prekida samo riječi hvale: ‘Divan je otac. Bio je dva tjedna s kćerkicom na godišnjem, bez dadilje‘

Bili su u vezi četiri godine, a nakon razlaza u prijateljskom duhu nastavili su zajednički odgajati malenu Leu
Bradley i Irina
 Profimedia

Poznata manekenka Irina Shayk (35) u intervjuu za časopis HIGHStyle imala je samo riječi hvale za bivšeg partnera, glumca i redatelja Bradleyja Coopera, s kojim je dobila kćerkicu Leu De Seine (4,5).

Bili su u vezi četiri godine, a nakon razlaza u prijateljskom duhu nastavili su zajednički predano odgajati malenu Leu.

Mnoge će vjerojatno iznenaditi činjenica da se par, za razliku od mnogih drugih hollywoodskih veličina, rijetko oslanja na usluge dadilja.

- On je angažirani tata, nema dadilju. Lea je s njim provela dva tjedna na godišnjem odmoru i nijednom nisu zvali dadilju, ispričala je.

- Bradley i ja smo jako strogi roditelji. Kada Lea završi s obrokom, napusti stol, pospremi tanjur te kaže 'Hvala'. Bez 'molim' i 'hvala' neće dobiti ništa nakon ručka, rekla je.

image
Bradley Cooper i Irina Shayk ljetos u New Yorku
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia
image
Bradley Cooper i Irina Shayk ljetos u New Yorku
Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

- Jako je teško, jer ona ima toliko puno igračaka. Ja sam imala samo jednu igračku i još uvijek ju imam, ima velike plave oči. velika ruska lutka. Moja baka joj je izrađivala odjeću, ispričala je Irina.

- Svojoj kćerkici uvijek govorim da sam u djetinjstvu imala samo jednu lutku. Ili joj objašnjavam da sam bombone dobivala samo za Božić.

Bivši partneri često se mogu vidjeti na ulicama New Yorka u zajedničkoj šetnji i razgovoru, pokazujući tako da je i nakon moguće ostati u dobrim odnosima i nakon prekida veze.

Par je prekinuo početkom 2020. godine, a nedavno je lijepa ruska manekenka bila s kontroverznim reperom Kanye Westom, no ta se veza brzo završila.

image
Bradley i Lea u grčkom otoku Milosu
Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia
image
Bradley Cooper odveo je ljetos kćerkicu na grčke otoke
Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 06:56