KRENULO JE...

I oglasnici ‘gore‘ zbog Aleksandre Prijović, iznosi su nevjerojatni: ‘Prodajem karte za koncert za 10.000 eura!‘

Na Njuškalu je trenutno 13 oglasa, a cijene se kreću od 40 do 5000 eura po karti

Aleksandra Prijović

 Im Live Production/

Tijekom četiri večeri, od 1. do. 4. prosinca, u zagrebačkoj Areni će se održavati koncerti Aleksandre Prijović. Karte su se rasprodale brzinom svjetlosti, stoga je njihova kupnja trenutno moguća jedino preko obožavatelja koji su ih kupili, a zatim se ipak predomislili.

Na Njuškalu je trenutno 13 oglasa, a cijene se kreću od 40 do 5000 eura po karti. Većina ih je na sjedalima koja su jedna pored drugih, a ako se nudi nekoliko karata, njihova kupnja je najčešće moguća isključivo ako se sve karte kupuju istovremeno, a ne pojedinačno.

image

Aleksandra Prijović

Im Live Production/

Ovisno o procjeni prodavača i mjestima za koje se prodaju karte, cijene jeftinijih ponuda kreću se od 40 do 90 eura za jednu, a za one skuplje čija je cijena 150 eura po karti, radi se o tribini blizu pozornice ili Fan pit ulaznicama. Ipak, u ponudi se najviše ističu tri oglasa čija je cijena određena na tisuće eura, jer se radi o skupljim paketima ili cijeni koju su prodavači spremni prihvatiti kako bi prodali karte umjesto otišli na koncert.

Prva ponuda je VIP stol s paketom u koji je uključeno šest karata, a prodavač ih je procijenio na 1400 eura. Kako piše u oglasu, na koncert planira ići, ali ako se nađe kupac, karte će ipak prodati. U drugom oglasu s cijenom od 4500 eura za prvu večer koncerta, naglašeno je da je cijena takva jer bi se prodavač morao "emotivno rastati" od njih.

image

Aleksandra Prijović

Foto: Im Live Production/

Cijena trećeg i najskupljeg oglasa za jednu ulaznicu prvog koncerta čiji je gost Lepa Brena je 5000 eura, ali prodavač također namjerava ići na koncert.

- Generalno, idem na koncert, ovo je cijena po kojoj bih se rastao od ulaznica, tko želi i može platiti, tu sam - objašnjeno je u oglasu.

Četvrti datum koncerta nadodan je nakon velike potražnje za ulaznicama, a kako je Aleksandra Prijović rekla za Extra FM, iako vjeruje da je teško raditi četiri dana za redom, planira se potruditi da svaki koncert bude kao prvi i dati sve od sebe, pa čak i više nego što itko misli da može.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 08:47