NOVE OPTUŽBE

I Paris Hilton ima priču s Weinsteinom: ‘Bila sam mlada i naivna, a on je nasrnuo na vrata...‘

Weinstein je preko odvjetnika demantirao priču i najavio tužbu za klevetu, a smatra da preko njega pokušava reklamirati novu biografiju

Paris Hilton i Harvey Weinstein

 Afp

Paris Hilton prepričala je iskustvo koje je imala s nekadašnjim holivudskim producentom, danas osuđenim silovateljem Harveyjem Weinsteinom.

U razgovoru za američki magazin Glamour, prisjetila se incidenta na filmskom festivalu u Cannesu 2000., kada je imala 19 godina.

- Bila sam na ručku sa svojom prijateljicom, on je došao do stola i pitao me želim li biti glumica na što sam ja odgovorila da stvarno želim. Tada sam još bila tinejdžerica tako da sam bila impresionirana njime. Zatim mi je objasnio da bi trebali imati sastanak i da mogu doći u njegovu sobu i čitati scenarije. Ja jednostavno nisam htjela, nisam otišla, prisjetila se 42-godišnja nasljednica hotela.

image

Paris Hilton

Robyn Beck/Afp

Sljedeće večeri situacija je navodno eskalirala.

- Otišla sam u kupaonicu, a on je krenuo za mnom vičući mi "Želiš biti zvijezda?!?". Pokušao je otvoriti vrata, lupao je po vratima, nisam htjela otvoriti. Došlo je osiguranje i doslovno ga odvelo, a on se bunio govoreći: „Ovo je moja zabava!”, poludio je. To me uplašilo i izbezumilo, dodala je Hilton.

S druge strane, Weinsteinov glasnogovornik je za britanske novine The Independent demantirao njezinu priču.

- Harvey mi je rekao da se ovo nikada nije dogodilo. Nikada nije vikao na nju i nikada je nije pratio. Oduvijek se odnosio prema Paris Hilton s najvećim poštovanjem i ljubaznošću i uvijek je vjerovao da su imali srdačan odnos. Rekao je da ona, nažalost, pokušava ući u aktualni novi ciklus koristeći njegovo ime s još jednom „kreativnom pričom”. Šteta što je previše prikladno i naizgled popularno da bi se to samo izgovorilo bez ikakvih dokaza i samo je tiskano kao da kleveta više nije važna. Harvey namjerava podnijeti tužbu za klevetu, izjavio je.

image

Harvey Weinstein

Johannes Eisele/Afp

Autobiografija „Paris: The Memoir” izlazi 14. ožujka i detaljno će opisati njezine uspone i padove od privilegiranog, ali problematičnog djetinjstva do njezinog "opasnog putovanja kroz seksualnu politiku prije #MeToo pokreta”.

Weinstein je prije nekoliko dana osuđen na još 16 godina zatvora nakon što je prethodno bio osuđen za seksualno zlostavljanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 19:34