IMA JOŠ

I prije izlaska bombastičnih memoara, Britney Spears već najavila i nastavak: ‘Jašem i pišem!‘

Objava knjige slijedi samo par mjeseci nakon što je Sam Asghari zatražio razvod od Spears poslije samo godinu dana braka

Britney Spears

 Valerie Macon/Afp/Profimedia/Valerie Macon/afp/profimedia

Britney Spears nagovjestila je i drugi dio intmne ispovjesti, samo koji tjedan prije no što se njezini dugo iščekivani memoari trebaju naći na policama knjižara krajem mjeseca.

"Jašem i pišem!!! To je sve što radim u ovom trenutku... drugi dio stiže nakon prvog!!! #TheWomanInMe", napisala je Spears na Instagramu u utorak uz video s isječcima s njezinog posljednjeg tropskog odmora.

Na snimci je uz veselu pjesmu "Fall in Love" Icona Popa, pjevačica u privatnom avionu u društvu petorice muških prijatelja. U jednom je trenutku za vrijeme vožnje okrenula kameru kako bi se vidjelo kristalno plavo more ispod njih. Također je podijelila i video na kojem jaše tijekom svog odmora.

Nakon razlaza od svog otuđenog supruga Sama Asgharija, 41-godišnja dobitnica Grammyja živi prilično raskošnim životom. I dok već radi na nastavku, njezini nadolazeći memoari "The Woman in Me" sadržavat će ‘bombastične detalje‘ iz života pop zvijezde.

image

Britney Spears

Gallery Books/mega/The Mega Agency/Profimedia/Gallery Books/mega/the Mega Agency/profimedia

"Britney priča svoju priču, bez upravitelja, potpuno nefiltrirano - dobro, loše i zlo", rekao je izvor za Page Six u rujnu, dodajući kako je za Spears "bilo definitivno intenzivno" proživljavati vlastitu prošlost.

Objava knjige slijedi samo par mjeseci nakon što je Asghari zatražio razvod od Spears u kolovozu, poslije samo godinu dana braka. Nakon rastave, Spears je u romantičnom smislu bila povezivana sa svojim bivšim kućnim pomoćnikom Paulom Richardom Solizom, koji ima kriminalnu prošlost.

image

Britney Spears i Sam Asghari

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Prošli tjedan policija je izvršila provjeru zdravstvenog stanja pjevačice u njezinoj vili u Thousand Oaksu u Kaliforniji nakon što je objavila video kako pleše s noževima.

"Netko blizak Britney vidio je video objavljen na društvenim mrežama, na kojem ona pleše i vrti se s noževima u rukama, i bili su jako zabrinuti za njezino mentalno zdravlje", rekao je službenik za javno informiranje.

Spears je kasnije oštro osudila provjeru zdravstvenog stanja, rekavši da joj je "dosta".

"Je li to opet šala u vijestima vezano uz zdravstvene provjere??? Hajde Ameriko… mi smo više cool od toga, zar ne???" napisala je u subotu na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 04:10