‘SEKS I GRAD‘ SE VRAĆA

I tek tako... Carrie i Mr. Big zasjenili su sve na premijeri novih nastavaka kultne serije

Sarah Jessica Parker pojavila se u pratnji svog supruga Matthewa Brodericka, a Mr. Big u pratnji supruge Tare Wilson

Sarah Jessica Parker i Chris Noth

 Sonia Moskowitz Gordon/Zuma Press/Profimedia

Na premijeri nove serije "I tek tako" (And Just Like That...), koja predstavlja novo poglavlje kultne HBO-ove serije "Seks i grad", pojavile su se glavne zvijezde Sarah Jessica Parker (Carrie), Cynthia Nixon (Miranda) i Kristin Davis (Charlotte).

56-godišnja Sarah Jessica Parker pojavila se u pratnji svog supruga Matthewa Brodericka s kojim je u braku 24 godine te njihova 19-godišnjeg sina Jamesa.

image

Matthew Broderick, Sarah Jessica Parker i James Wilke

Robin Platzer/twin Images/Ddp Usa/Profimedia

Cynthia Nixon pojavila se u neonski narančastoj haljini, a rado je pozirala sa svojim TV suprugom Davidom Eigenbergom, koji je utjelovio Stevea Bradyja, te mladim glumcem Niallom Cunninghamom, koji je glumio njihova sina tinejdžera, Bradyja.

image

Cynthia Nixon

Robin Platzer/twin Images/Ddp Usa/Profimedia

56-godišnja Kristin Davis, koja utjelovljuje romantičnu Charlotte, pojavila se u dugoj, tamnoplavoj elegantnoj haljini i privukla brojne poglede.

image

Kristin Davis

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia
image

Kristin Davis

Kena Betancur/Afp/Profimedia

Na premijeri serije bio je i Chris Noth, koji je utjelovio fatalnog Mr. Biga, a pojavio se u društvu svoje lijepe supruge Tare Wilson.

image

Chris Noth i supruga Tara Wilson

Robin Platzer/twin Images/Ddp Usa/Profimedia

Serija "I tek tako" od danas je dostupna na HBO Go-u, a imat će 10 epizoda. Prati živote glavnih junakinja i njihove živote, ali i prijateljstvo u 50-ima. Nažalost, Kim Catrall, koju smo zavoljeli u ulozi čuvene Samanthe Jones, nećemo gledati u nastavku kultne serije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:06