IZGLEDA SJAJNO

I uz bok prelijepoj monegaškoj princezi, Helen Mirren bila je apsolutna kraljica plavoga tepiha

Glumica (75) na gala večeri princa Alberta II. nosila je smaragdnozelenu haljinu, koju je upotpunila zaštitnom maskom u istoj boji
Helen Mirren 
 Pool Monaco/Sipa Press/Profimedia

Fondacija princa Alberta II. od Monaka u četvrtak je organizirala Monte-Carlo Gala for Planetary Health, svečanost u znak potpore inicijativama koje promiču očuvanje planeta Zemlje, na kojoj su se okupili vodeći svjetski filantropi, znanstvenici i celebrityji. Ovogodišnja gala za glavni cilj imala je isticanje ideje budućnosti koja ovisi o zdravim ekosustavima.

Domaćin Albert (62) uzvanike je dočekao u društvu supruge, prelijepe monegaške princeze Charlene (42), s kojom je u braku od 2011. i s kojom ima petoipolgodišnje blizance.

image
Princ Albert II. od Monaka i princeza Charlene
Niviere David/abacapress.com/Abaca Press/Profimedia

Umjesto crvenim, zvijezde su se prošetale plavim tepihom, a njime je apsolutno dominirala Helen Mirren. Britanska kazališna, filmska i televizijska glumica, koja je u srpnju proslavila 75. rođendan, izgledala je senzacionalno u elegantnoj, smaragdnozelenoj haljini, koju je upotpunila zaštitnom maskom u istoj boji.

image
Helen Mirren
Niviere David/abacapress.com/Abaca Press/Profimedia

Junakinja filma "Kraljica", u kojemu je utjelovila Elizabetu II., u četvrtak je uistinu izgledala poput kraljice, složili su se mnogi.

S Helen je bio i suprug, američki redatelj Taylor Hackford (75). Par je u braku od 1997. godine.

- Nisam romantična - muž i ja redovito si zaboravljamo kupiti rođendanske poklone, a ne slavimo ni Valentinovo. Ne želim zvučati ljigavo, ali nas dvoje pokušavamo biti pažljivi jedno prema drugome svaki dan, bez patetike, to je moja definicija sretnoga braka - izjavila je svojedobno legendarna glumica.

Na gala večeri za očuvanje planeta Zemlje pojavio se i holivudski zavodnik Johnny Depp, koji je ove godine punio novinske stupce sudskim prepucavanjima s bivšom suprugom, kolegicom Amber Heard.

image
Johnny Depp
Niviere David/abacapress.com/Abaca Press/Profimedia
image
Kate Beckinsale
Niviere David/abacapress.com/Abaca Press/Profimedia

Na svečanosti je bila i glumica Kate Beckinsale​ (47), ali bez mlađahnog dečka, kanadskog glazbenika Goodyja Gracea (23).

No zato je australska komičarka Rebel Wilson (40) javnosti ponosno predstavila muškarca koji joj je osvojio srce. Vlasnika pivovare Jacoba Buscha upoznala je lani preko zajedničkih prijatelja, a on joj je, otkrili su prijatelji, pružio najveću potporu kad je glumica odlučila "objaviti rat" višku kilograma.

- Oboje su posvećeni zdravom načinu života, međusobno se motiviraju, a rezultati su, što se tiče Rebel, i više nego vidljivi - otkrili su prijatelji para.

image
Rebel Wilson i Jacob Busch
Niviere David/abacapress.com/Abaca Press/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:51