PROBLEMI U KARANTENI

I ZVIJEZDE 'PUCAJU PO ŠAVOVIMA' Slavna glumica objavila urnebesnu snimku, evo kako izgleda u kriznim situacijama, nije nimalo glamurozno: 'Zaboga!'

 
Naomi Watts
 Getty Images / Screenshot INSTAGRAM

Pandemija koronavirusa sve nas je "zaključala" u kuće, a iznimke nisu ni bogati i slavni. Neke zvijezde tješe se objavljujući stare glamurozne fotografije i tuguju za luksuzom, a neke se pak u ovim kriznim vremenima oslanjaju na - humor.

Drugoj kategoriji pripada holivudska glumica Naomi Watts, koja na društvenim mrežama s pratiteljima dijeli urnebesne crtice iz vlastite karantene u Los Angelesu. Naime, ovaj tjedan objavila je video u kojem je pokazala kako izgleda kad "puca po šavovima" nakon što joj se u istome danu pokvare printer, perilica za posuđe i usisavač.

- Karantena dan 756, zaboga! - napisala je 51-godišnja Naomi uz usporenu snimku na kojoj urla iz petnih žila zbog problema s kućanskim aparatima.

- Neeeee! Osjećam tvoju bol! Šaljem ti ljubav (i nekog majstora u zaštitnom odijelu?!) - komentirala je glumica Marsha Stephanie Blake.

No osim za šalu, Watts društvene mreže koristi i za pomaganje. Tako je prije nekoliko dana, uz video objavljen iz vlastite kuhinje, pratitelje zamolila da podupru rad neprofitne organizacije iz New Yorka koja u jeku pandemije koronavirusa priprema i isporučuje tople obroke potrebitima.

- Ja sam donirala, učinite i vi isto - apelirala je zvijezda filmova "King Kong", "Diana" i "Mulholland Drive".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:38