LJUBOMORAN BIVŠI?

Iako izlazi s jednim, želi se udati za drugog: Atraktivna Irina našla se u ljubavnom trokutu i čini se da je prava igračica

Pojavile su se priče da Shayk planira nastaviti provoditi vrijeme s Bradyjem ako je Cooper uskoro ne odluči zaprositi

Irina Shayk

 Robert O‘neil/Splashnews.com/Splash/Profimedia/Robert O‘neil/splashnews.com/splash/profimedia

Irina Shayk se još uvijek viđa s Tomom Bradyjem, ali se navodno i dalje želi skrasiti s Bradleyjem Cooperom.

Naime, poznati supermodel provodi vrijeme s 48-godišnjim Cooperom, ali i s umirovljenim NFL igračem, 46-godišnjim Bradyjem, a po mnogima diljem interneta oni su najljepši ljubavni trokut.

Prema izvoru bliskom manekenki, Shayk se još uvijek nada da će se vjenčati i skrasiti sa zvijezdom "Mamurluka", s kojom ima 6-godišnju kćer Leu de Seine. Page Six piše da je Cooper počeo biti ljubomoran na manekenkinu ​​vezu s nogometašem, dok drugi izvor tvrdi da je samo sretan zbog svoje bivše.

image

Tom i Irina

Cpr/d.sanchez/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Cpr/d.sanchez/backgrid/backgrid Usa/profimedia

- Oni su suroditelji i to je to. Oni su najbolji prijatelji i sretni su. Bradu se jako sviđa Tom i podržava ih - prokomentirao je izvor odnos između Bradleyja i Irine.

Doduše, pojavile su se priče da Shayk planira nastaviti provoditi vrijeme s Bradyjem ako je Cooper uskoro ne odluči zaprositi.

image

Bradley Cooper i Irina

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

S druge strane, drugi izvor tvrdi da sedmerostruki prvak Super Bowla, koji se prošlog listopada razveo od manekenke Gisele Bündchen, nije spreman "skrasiti se na duže staze".

- Brady trenutno nije zainteresiran za ozbiljne odnose s bilo kim - kaže izvor.

- Njegov prioritet su djeca i poslovni interesi. Bit će još supermodela u njegovoj budućnosti - dodao je izvor blizak nogometašu.

Podsjetimo, par se prvi put pojavio u javnosti u srpnju kada su primijećeni kako se ljube u automobilu nakon što su navodno prespavali u Los Angelesu, nedugo nakon što je Brady okončao svoj razvod od manekenke Gisele Bündchen. Shayk naizgled nije gubila vrijeme i odlučila je krenuti u romansu s bivšim igračem američkog nogometa što prije. Inače, u više od 13 godina braka, Gisele i Brady postali su roditelji sina Benjamina (13) i kćeri Vivian (10), a on ima i sina Jacka (15) iz prijašnje veze s manekenkom Bridget Moynahan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 21:39