ISPOVIJEST GLUMCA

Iako je u Hollywoodu više od 30 godina, Tom Hanks nije baš oduševljen svojim radom: ‘Samo 4 filma smatram dobrima‘

Hanks je komentirao da je ‘snimanje filmova vrlo težak posao koji traje jedan dug vremenski period‘

Tom Hanks

 Splash/Profimedia

Nakon više od 30 godina u Hollywoodu, Tom Hanks je u nedavnom intervjuu rekao da u svom opusu ima četiri filma za koja smatra da su "prilično dobra".

Dobitnik Oscara koji je glumio u brojnim kino hitovima, od "Forresta Gumpa" do "Elvisa", najavio je svoj nadolazeći roman, “The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece”, koji izlazi 9. svibnja 2023. Knjiga je izmišljena priča o stvaranju multi-milijunskog filma o superherojima i stripu koji ga je inspirirao.

- Nitko ne zna kako nastaje film, iako svi misle da znaju - rekao je Hanks za People.

- Snimio sam gomilu filmova, a četiri od njih su prilično dobra, barem ja tako mislim. Još uvijek sam zadivljen kako se filmovi spajaju. Od ideje do titranja slike na ekranu, cijeli proces je čudo - objasnio je 66-godišnji glumac.

image

Tom Hanks u "Hologramu za kralja"

Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia

Hanks je dodao da je "snimanje filmova vrlo težak posao koji traje jedan dug vremenski period".

- Taj period se sastoji od toliko trenutaka radosti koji su nasuprot osjećaju samoprijezira. To je najveći posao na svijetu i najzbunjujući posao za koji znam - zaključio je Tom Hanks.

Glumac je ranije rekao da je ideja o potencijalnom nastavku "Forresta Gumpa" prekinuta gotovo odmah nakon uspjeha prvog filma, koji je vjerojatno na njegovoj listi četiri "prilično dobra" filma.

image

Forrest Gump

Snap/Profimedia

- Reći ću da smo pokušali razgovarati o još jednom "Forrest Gumpu", no razgovor je trajao samo 40 minuta - otkrio je Hanks i dodao da nakon tog razgovora nisu ni pokušali ponovno pokretati tu temu.

U eri višestrukih nastavaka, ponovnih pokretanja i ponavljanja, Hanks je dodao da ne postoji "obveza" reprizirati njegovu slavnu ulogu Forresta nakon originalnog filma iz 1994., tijekom čije je produkcije čak iz svojeg džepa platio za odabrane scene, poput Forrestova kultnog trčanja Amerikom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:04