SLAVLJE ZA PAMĆENJE

Iako ona čini se uopće ne stari, sin atraktivne Sofije Vergare sve je bliže tridesetoj...

Manolo Gonzalez-Ripoll Vergara proslavio je 28. rođendan, a mama Sofia mu je unatoč koronakrizi priredila čarobno rođendansko slavlje
 Instagram

Sin glumice Sofije Vergare (48), punim imenom Manolo Gonzalez-Ripoll Vergara proslavio je 28. rođendan. Bilo je to uranjeno slavlje, jer Manolu je rođendan 16. rujna, no ovako mu je kolumbijska glumica i mogla organizirati party iznenađenja.

image
Instagram

"Sinoćnja filmska noć uz socijalnu distancu za Manolovo rođendan. Hvala svima što ste došli", zahvalila se Sofia Vergara na svom Instagram profilu uz fotografije s proslave.

image
Instagram

Vrlo brzo javila joj se kolegica Jessica Alba s komentarom da i nju slijedeći put pozovu, što i ne čudi jer kino na otvorenom koji su organizirali izgledao je doslovno bajkovito.

Glumica je naravno svog sina dočekala rođendanskom tortom s likom njegovog četveronožnog ljubimca - kujice imena Baguette.

image
Instagram

"Nasamaren sam, iznenađen, filmska noć na otvorenom za mene! "GoldenEye", crno vino dok pokušavam spriječiti Baguett da se ne približi nečemu na što je alergična. Bilo super", oduševljeno je poslije na svom Instagramu objavio Manolo. Inače njegova miljenica i sama ima svoj Instagram profil kojeg prati više od 40 tisuća ljudi.

image
Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 09:07