UŽIVAJU SKUPA

Iako se pričalo da je vara, Ibrahimović se ne odvaja od zgodne partnerice: Prvo strasni poljupci pa pod hladan tuš

Paparazzi su ih ulovili kako izmjenjuju poljupce na jahti, a mnoge obožavatelje razveselile su i fotografije tijekom tuširanja

Zlatan Ibrahimović i Helena Seger

 Frezza La Fata - Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović (40) ovih dana uživa na godišnjem odmoru u Sardiniji, a društvo mu pravi njegova zgodna partnerica, uspješna poduzetnica Helena Seger (51).Paparazzi su ih ulovili kako izmjenjuju poljupce na jahti, a mnoge obožavatelje ovog talentiranog nogometaša razveselile su i paparazzo fotografije Ibrahimovića tijekom tuširanja, kada je do izražaja došao njegov isklesani torzo.

Par je uživao i u vožnji jet skijem, a čini se da ovoga puta sinove Maxsimiliana i Vincenta nisu poveli sa sobom na odmor.

image

Zlatan Ibrahimović

Frezza La Fata - Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia
image

Zlatan Ibrahimović i Helena Seger

Frezza La Fata - Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Inače, Zlatan će potpisati jednogodišnje produljenje ugovora s AC Milanom, odnosno ugovor koji će trajati do 30. lipnja 2023. godine i koji će biti podijeljen u dva dijela. On će morati biti izvan terena još nekoliko mjeseci, nakon operacije s kojom pokušava odstraniti problem ligamenta lijevog koljena. "Praznio sam koljeno jednom tjedno tijekom šest mjeseci", priznao je nedavno.

"Jedva da sam posljednjih šest mjeseci spavao od bolova. Nikada nisam toliko propatio na i izvan travnjaka", dodao je.

Zlatan i Helena u vezi su od 2001. godine. Upoznali su se tako što joj je on prepriječio put svojim Ferrarijem. "Tako je loše parkirao svoj Ferrari da nisam mogla izaći sa svojim Mercedesom. Prilično grubo sam mu rekla da ga smjesta pomakne. I da, vidio je nešto što mu se svidjelo. Nije lako živjeti s njim, ali priznajem, nije ni sa mnom", rekla je jednom prilikom Helena.

Preživjeli su i brojne glasine o njegovim aferama s drugim ženama. Tako su ga povezivali i s talijanskom sportskom novinarkom Dilettom Leottom. On i Diletta navodno su zajedno dočekali novu godinu 2021., a ona ga je dočekala, pišu strani mediji, na kućnom pragu oko 21 sat te su se sva svjetla u domu ugasila nešto poslije ponoći. Navodno se ‘do jutra više nisu palila‘, pisali su talijanski mediji. Ni Ibrahimović ni njegova partnerica nisu te navode željeli komentirati.

Čini se da je Helena odlučila ignorirati te glasine, a upravo jeo na odgovorna za brojne Zlatanove poslovne uspjehe te ga je savjetovala gdje da uloži svoje zarađene milijune.

Iako Helena za sebe misli da ima prekratke noge i prevelike usne, za Zlatana je ona savršena. "Kako mislite žene? Ja volim samo jednu ženu", objasnio je u jednom intervjuu i dodao da ga samo Helena razumije. "Ne želim joj laskati, ali je pametna, jako inteligentna. Ne znam zašto podnosi na svojoj grbači ovakvog manijaka kao što sam ja", rekao je svojedobno nogometaš.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. ožujak 2024 14:48