NIJE IŠLO

Igora Kojića ostavila djevojka: Glumica sve potvrdila, otkriveno što je bio glavni problem

Severinin bivši suprug ponovno je solo, a upućeni izvori tvrde da se brzo oporavio od prekida

Igor i Teodora

 Cropix/instagram/screenshot/

Činilo se da posljednjih mjeseci bivši Severinin suprug Igor Kojić (35) i njegova djevojka Teodora Bjelica (29) uživaju u idiličnoj ljubavi, no njihovu odnosu, piše Kurir, došao je kraj.

Kako srpski medij saznaje od dobro upućenog izvora, bivši nogometaš i sin pjevača Dragana Kojića Kebe i poznata glumica nedavno su prekinuli i od tada nisu u kontaktu. O vezi, kao i o razlozima prekida nikada nisu željeli govoriti. Međutim, upućeni tvrde da su imali različite interese i mnogi su iznenađeni da su uopće izdržali toliko dugo zajedno.

"Igor i Teodora prekinuli su prije nekoliko tjedana. Inicijator je bila Teodora, koja je shvaitla da bivši Severinin muž nikako nije za nju. To su joj rekle i sve prijateljice, ali ona je bila baš zaljubljena u njega. Ipak, s vremenom su počele nesuglasice, te je ona shvatila da Igor ne želi ozbiljnu vezu i da nije za nju. To ju je sve počelo gušiti. Sjela je s njim i objasnila mu da je najbolje da zasad naprave pauzu. Igoru nije baš bilo drago, ali se složio s njezinom odlukom. Nije dugo patio, već neko vrijeme izlazi s društvom. Baš se opustio, tako da nikoga neće iznenaditi ako uskoro pronađe novu djevojku", rekao je izvor za Kurir.

image

Igor Kojić

Damjan Tadic/Cropix/

Teodora je također u razgovoru za srpski Story priznala da je stavila točku na odnos s Kojićem.

"Jednostavno, nismo se poklopili. S godinama sam naučila ne trošiti vrijeme na ljude i odnose koji mi ne odgovaraju. Odlazim bez zle krvi i toj osobi poželim sve najbolje", rekla je glumica.

Podsjetimo, za vezu Teodore i Igora saznalo se sredinom siječnja, kad su zajedno otputovali na Kopaonik. Oni su viđeni kako razmjenjuju nježnosti. Inače, Teodora je najpoznatija po ulozi u seriji "Tri muškarca i tetka", a pojavila se i u filmu "Južni vetar" te u popularnoj seriji "Aviondžije".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. ožujak 2024 10:59