NAJLJEPŠA NA SVIJETU

Ima 23 godine i u dva dana dobila je pola milijuna pratitelja na Instagramu: Ovo je razlog

Sheynnis Palacios nova je Miss Universe koja studira odnose s javnošću i digitalne komunikacije te trenira odbojku

Sheynnis Palacios

 Instagram/sheynnispalacios_of/

Sheynnis Palacios (23) nije mogla zadržati suze kad su pročitali njezino ime i proglasili je najljepšom ženom na svijetu. Pobjednica Miss Universe je iz Nikaragve i ujedno je prva Miss Nikaragve koja je pobijedila na svjetskoj razini natjecanja. Krunu je ovoj ljepotici predala prošlogodišnja pobjednica, Amerikanka R‘Bonney Gabriel.

image

Sheynnis Palacios

Marvin Recinos/Afp

Tijekom natjecanja za Miss Universe Palacios je na Instagramu imala nešto više od 600 tisuća pratitelja, a sada se broj njezinih pratitelja udvostručio. U samo dva dana dobila je više od pola milijuna pratitelja te sada ima ukupno 1,2 milijuna pratitelja.

Misica je odrasla u glavnom gradu Nikaragve i već je veteranka ovih izbora. Sudjelovala je i pobijedila na izboru za Miss Teen Nikaragve 2016. i Miss Nikaragve 2020. Potom se godinu kasnije na svjetskom izboru plasirala među 40 najboljih.

image

Sheynnis Palacios

Camilo Freedman/Sipa Press/Profimedia/Camilo Freedman/sipa Press/profimedia

Studentica je odnosa s javnošću i digitalne komunikacije, a nakon što iduće godine obavi sve svoje dužnosti misice, planira magistrirati. Uz to, na fakultetu je članica sveučilišnog odbojkaškog tima.

U svom pobjedničkom govoru Miss Universe je zahvalila organizaciji i svim natjecateljicama koje su stigle iz 83 zemlje svijeta. Naglasila je koliko je važna jednakost plaća kad isti posao obavljaju žene i muškarci, pa dodala kako nam slijedi vrijeme u kojem za žene više nema granica. Kao svoje dvije najbolje osobine istaknula je zahvalnost i poniznost.

image

Sheynnis Palacios

Marvin Recinos/Afp

Ovogodišnji izbor za Miss Universe održao se u El Salvadoru gdje je Hrvatsku predstavljala Andrea Erjavec iz Perušića koja se nije plasirala u Top 20.

image

Andrea Erjavec, Miss Universe Hrvatske

Pr/Miss Universe Organisation/

Ovogodišnji izbor za Miss Universe mnogočemu je prvijenac, tako su ove godine prvi put sudjelovale majke, u finale su dospjele dvije transrodne kandidatkinje - stjuardesa Marina Machete Miss Portugala i prva transrodna Miss Nizozemske Rikkie Kollé. Još jedan prvijenac ovogodišnjeg natjecanja je i prva plus-size kandidatkinja, Miss Nepala, Jane Garrett.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 04:07