LOVA DO KROVA

Ima 30 tisuća razloga za slavlje svaki dan: Poznata manekenka zarađuje golem novac, evo koliko je teška

Mnogi su brinuli hoće li uopće preživjeti godinu jer je u javnosti snimljena u teškim stanjima, vjerojatno pod utjecajem opijata

Cara Delevingne jedna je od najbolje plaćenih supermodela na planeti

 Valery Hache/Afp

U svakakvim smo stanjima ove godine u javnosti viđali supermodela Caru Delevingne, optuživana je da se u javnosti pojavljivala pijana i drogirana, ali razloga za lude tulume i slavlja svakako je imala.

Naime, kad je platila poreze i podvukla crtu ispostavilo se da je godinu ranije, u 2021. zarađivala čak 30 tisuća funti dnevno, odnosno oko 261 tisuću kuna.

image

Jedna od fotografija s areodroma Van Nuys koja je zabrinula obožavatelje

Splash/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Manekenka i glumica vlasnica je tvrtke Harvey White Properties, samo te godine je imala profit od 3,8 milijuna funti, a sada je u novcu i nekretninama teška oko 46 milijuna funti ili da to opet preračunamo: 4 milijarde kuna.

To znači, tvrde britanski tabloidi, da zarađuje jednako ili bolje od najplaćenijih zvijezda današnjice. Delevingne je prvi ugovor za modeliranje potpisala 2009. čim je završila srednju školu, a odmah počela nositi revije za Chanel, Burberry i Yves Saint Laurent. Uskoro je iskoračila i u filmski svijet, glumila je između ostalog u SF spektaklu ‘Valerian i grad od tisuću planeta‘ Luca Bessona, u superherojskom ‘Suicide Squad-u‘ i ‘Anni Karenjini‘ Joea Wrighta.

Gledamo je i u seriji "Only Murders in the Building" gdje glumi uz Selenu Gomez, Martina Shorta i Stevea Martina. Porijeklom je iz bogate i ugledne londonske familije, otac joj je nekretninski tajkun Charles Delevingne, a kuma joj je Joan Collins.

image

Cara Delevingne i Margot Robbie

Xposurephotos.com/Backgrid Uk/Profimedia/Xposurephotos.com/Backgrid Uk/Profimedia

Međutim, nedavno je isplivalo da je netko aktivirao zadužnicu na računu njene tvrtke u banci HSBC, kako bi se ako Delevingne propadne, mogao naplatiti, što je vrlo neobično za tvrtku s toliko keša i nekretnina.

- Šanse da Cara bankrotira vrlo su male, ali očito je netko htio biti prvi u redu, ako bi se morao naplaćivati zbog pozajmice koju je modelu dao, komentirali su izvori iz banke za britanske tabloide.

Doduše to bi vrlo lako moglo biti povezano s njenim ponašanjem ove godine i javnim ispadima u Kaliforniji kad je primjerice uhvaćena u divljanju na aerodromu Van Nuys.

image

Cara Delevingne

Valery Hache/Afp

Kroz karijeru se često izjašnjavala kao biseksualna, panseksualna i rodno fluidna, ali je zadržala zamjenicu ženskog roda. Hodala je s glazbenicom St. Vincent, a nakon nje bila je u ozbiljnoj vezi s modelom Ashley Benson. Prekinule su u travnju 2020. Borila se s depresijom, a optužila je Harveya Weinsteina za seksualno uznemiravanje, jer ju je ljubio bez pristanka i nudio joj seks u troje u zamjenu za ulogu u nekom od njegovih filmova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:38