ZANOSNA DEMI MOORE

Ima 57 godina, a mamila je uzdahe okružena polugolim ljepoticama na najseksepilnijem modnom showu

Zvijezda filma ‘Striptiz‘ nosila je izazovni bodi s čipkom, kojeg je upotpunila mrežastim čarapama
Demi Moore
 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Ima 57 godina, a Demi Moore izgleda bolje no ikada, što je pokazala na Rihanninom godišnjem Savage x Fenty showu. U izazovnom bodiju s čipkom, kojeg je upotpunila mrežastim čarapama te pokazala zavidnu figuru i formu bila je glazvna zvijezda showa, piše Daily Mail.

Cijeli je izgled začinila s dijamantnim chokerom i odgovarajućim naušnicama. Jednostavno je zračila seksepilom.

image
Demi Moore
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Zvijezda filmova "Duh" i "Striptiz" u sklopu showa je pozirala uz Bellu Hadid (23), poznatu manekenku koja je također zablistala u izazovnom outfitu. Također, cijela u crnome. Nosila je oskudni čipkasti grudnjak, čipkaste kratke hlačice te visoke latekst čizme.

Među zvijezdama showa koji su nosili kreacije zavodljivog rublja s potpisom slavne pjevačice, ali i poduzetnice Rihanne, bili su i modeli Jaide Essence Hall iz "RuPaul's Drag Racea" te Abby Champion.

image
Bella Hadid
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Inače, Rihannino modno zbivanje je ove godine imalo izravni prijenos na Amazon Prime Videu. Ne radi se o klasičnoj modnoj reviji na kojoj modeli šetaju po pisti. Rihanna umjesto toga poziva prijatelje i poznanike - modele, pjevače, plesače, glumce - koji imaju vlastite točke u kojima su odjeveni u izazovno donje rublje koje je pjevačica keirala.

Ove je godine pjevačica s Barbadosa event napravila u magičnom vrtnom ugođaju, koji je posebno došao do izražaja u kućici u dvorištu.

Demi je u svojem showu pozirala na kožnoj sofi, a pridružila joj se i Bella. Bile su okružene hrpom plesačica, također odjevenih u Rihannino rublje.

image
Paris Hilton
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

One su bile tek dio svjetski poznatih lica koja su sudjelovala na ovom prestižnom eventu. U zavodljivom su rublju svoje show programe, među ostalima, imale i Paris Hilton, Irina Shayk, Big Sean, Lizzo te Cara Delevingne.

Rihanna je naglasila da se posebno pazilo na zdravlje i sigurnost svih prisutnih. "Ljudi trebaju malo nade, malo sreće, a velika je čast ako im možemo donijeti malo zabave dok su zatvoreni doma," rekla je magazinu People.

image
Rihannin 'Savage X Fenty Show Vol. 2'
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 23:14