FIT BAKA

Ima 66 godina, svi misle da joj je unuka sestra, a prilaze joj dečki od 18 godina: ‘Šokiram se kad čujem ponude‘

Leslie na svom Instagram profilu redovito dijeli provokativne i golišave fotografije

Leslie Maxwell

 Instagram/ Leslie Maxwell/

Australska baka postala je prava senzacija na društvenim mrežama zahvaljujući predanosti tjelesnoj aktivnosti i fitnesu. Leslie Maxwell, koja ima 66 godina i živi u Melbourneu, vrijeme redovito provodi u teretani, a zahvaljujući svojoj predanosti vježbanju, izgleda zaista impresivno.

Njezina kondicija i izgled oduzimaju dah, a privlači veliku pažnju, posebno suprotnog spola, među kojim je popularnija i od svoje unuke.

Leslie na svom Instagram profilu redovito dijeli provokativne i golišave fotografije, a većina ih je snimljena u teretani, gdje najradije trenira sa svojom unučicom Tiom. Zanimljivo je da je Tija, unuka koja je inače vrlo otvorena, priznala da joj baka predstavlja ozbiljnu konkurenciju kada je u pitanju privlačenje pažnje muškaraca.

"Čak mi se javljaju i 18-godišnjaci, što je stvarno smiješno. Ponekad su prilično eksplicitni. Sve to shvaćam kao kompliment, super je što sam čak i zanimljivo", rekla je Lesli ekoja te poruke smatra komplimentima.

I dok Tiju zabavlja ogromna pažnja koju njezina baka dobiva na Instagramu, Lesliena kći Vanessa, koja baš i ne voli fitness, nije toliko oduševljena maminim objavama na društvenoj mreži. "To je još uvijek moja mama, nije kao da je kći tinejdžerica ili tako nešto. Ne želim da se promijeni, samo da sve malo ‘ublaži‘", kaže Vanessa.

S druge strane, Leslie svoje objave na Instagramu smatra dijelom svog posla. "Jako volim fitness i uvijek sam u teretani u oskudnoj odjeći, ali se i natječem pa sam navikla na pozornicu biti u malenom bikiniju. Nije mi problem pokazati takve fotografije. Ne sramim se svog tijela. Moram biti proizvod u koji vjerujem. Ne želim se prikrivati ​​i ako želim pokazati svoje tijelo, pokazat ću ga. Zašto biti star i bolestan ako ne moraš, zašto ne biti ‘na vrhu svijeta‘", rekla je.

Leslie je odlučila postati osobna trenerica kada je imala 48 godina i te je godine pobijedila na svom prvom fitness natjecanju. Vjeruje da svoj mladolik izgled duguje strogom fitness režimu i činjenici da trenira najmanje pet puta tjedno. U prošlosti je radila kao vizažistica i na promocijama, a danas je postala inspiracija mnogima zahvaljujući svom životnom stavu i posvećenosti tjelesnoj aktivnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 19:46