NIŠTA LAKŠE

IMA PETERO DJECE S TRI RAZLIČITA PARTNERA, NO ONA ŽELI JOŠ JEDNU BEBU Starleti stopirali proces posvajanja, ali ona ima plan: 'Uzet ću donora sperme!'

 
Katie Price
 BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Engleski model i starleta Katie Price (42) početkom ove godine službeno se razvela od trećeg supruga Kierana Haylera, s kojim se zbog njegovih nevjera nekoliko puta svađala i mirila, a iako trenutačno uživa u samačkom životu, otkrila je kako bi u skoroj budućnosti voljela imati još jednu bebu.

Bujna Katie već ima petero djece s tri različita partnera - s nogometašem Dwightom Yorkeom dobila je sina Harveyja (18), koji se rodio s oštećenim vidom, a ima i Prader-Willi sindrom, dijabetes te autizam - poslije je s pjevačem Peterom Andreom dobila dječaka Juniora Savvu Andreasa (14) i djevojčicu Princess Tiaamii Crystal Esther (12), a s Kieranom ima sina Jetta Rivieru (6) i petogodišnju kćer Bunny.

S obzirom da je četiri puta rodila carskim rezom, liječnici su starletu upozorili da će, ukoliko želi imati još djece, morati zatrudnjeti u narednih nekoliko godina.

Price je nedavno otkrila kako je lani namjeravala posvojiti siroče iz Nigerije, ali nadležne institucije stopirale su joj taj proces.

- Ako uskoro ne nađem partnera, ići ću na oplodnju spermom anonimnog donora. Vjerojatno će mi tako biti lakše, barem poslije neće biti svađa s bebinim ocem, iako se moram pohvaliti da sam u dobrim odnosima sa svim dosadašnjim tatama - rekla je starleta, a prenosi Daily Mail.

Ipak, prije svega nekoliko dana Katie se javno obrušila na bivšeg partnera Dwighta Yorkea jer Harveyju nije čestitao 18. rođendan.

- Nikad nije prihvatio sinovu invalidnost i njegove zdravstvene probleme. Nije ga vidio godinama, kao da nema nikakvih osjećaja prema tom dječaku... Žalosti me što Harvey ima polubrata kojega nikad nije upoznao. No nikad nije kasno, naša vrata Dwightu su uvijek otvorena - izjavila je svojedobno Price.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:51