BUDUĆA MANEKENKA

IMALA JE SAMO 15 GODINA KAD JOJ JE OTAC POGINUO Mlada kći Paula Walkera prekinula šutnju na Instagramu: 'Volim toliko toga u vezi svog tate'

 
Meadow i Paul Walker
 Profimedia, Face To Face A

Kad se prije četiri godine u studenom proširila vijest da je u automobilskoj nesreći poginuo glumac Paul Walker, zvijezda filmskog serijala ‘Brzi i žestoki’, obožavatelji diljem svijeta bili su u šoku. No, najgore je bilo njegovoj tada 15-godišnjoj kćerki Meadow.

Tinejdžerica koja je bila izrazito bliska s ocem, povukla se iz javnog života te se posvetila ‘normalnom’ životu i humanitarnom radu, a na društvenim mrežama je objavljivala vrlo rijetko i u posljednjih godinu i pol bila je posve neaktivna. Tek se u srpnju ove godine vratila na Instagram i počela se prisjećati trenutaka s tatom, piše E! News.

Premda na profilu ima vrlo malo objava, uskoro 18-godišnjakinja ima nevjerojatno velik broj obožavatelja, gotovo milijun i pol.

Baš kao njezin otac, i Meadow je posvećena dobrotvornom radu te brizi za okoliš. ‘Moj tata je bio pun strahopoštovanja prema oceanu i htio je doživjeti da se okoliš čuva’, rekla je prošle godine u razgovoru za E! News. Iste je godine pokrenula Zakladu Paul Walker čiji je cilj, kako stoji na stranici, ‘činiti dobro’.

‘Volim toliko toga u vezi svog tate. Zakladu sam osnovala kako bi s drugima podijelila taj dio njega. Ne mogu smisliti bolji način za odavanje počasti ocu’, napisala je prošle godine na Instagramu.

Osim što se bavi humanitarnim radom, Meadow je nedavno potpisala ugovor s modnom agencijom Women Management. Kad se u obzir uzme njezino poznato prezime i poduzetnost koju već sad pokazuje, ne sumnjamo da će postati veliko ime u modnoj industriji. Prema portfoliju objavljenom na službenoj stranici agencije radila je testna snimanja za fotografe kao što su Ogata Saito, Juankr Zorrilla i Alejandro Martin Lorenzo.

before I fell on my face

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 05:07