BUJNA I NESRETNA

‘Imala sam više operacija grudi nego muškaraca u životu, ali i dalje sam si ružna. Kako žalosno!‘

‘Pretjerala sam s estetskim zahvatima, ali nemam pravo žaliti se, na kraju krajeva, sama sam si to napravila‘

Katie Price u ožujku 2023.

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Bivši glamour model, 44-godišnja Katie Price, u petak ujutro gostovala je u TV showu na britanskom kanalu Channel 5, a u razgovoru s voditeljem Jeremyjem Vineom ponosno je izjavila kako je "imala više operacija grudi nego muškaraca u životu".

- Žalosno je što se i dalje često osjećam ružno, iako sam puno puta otišla pod nož - priznala je Katie, koja je prvi estetski zahvat napravila još u tinejdžerskoj dobi, no danas smatra kako bi se dobna granica za pristanak na operaciju trebala podignuti na 21 godinu.

image

Katie Price u TV showu na Channel 5

Aaron Chown/Pa Images/Profimedia/Aaron Chown/pa Images/profimedia

- Bojim se za sve te silne djevojke koje si tako mlade stavljaju filere i tako uništavaju lice... Ja sam osobno požalila što sam s 18 prvi put povećala grudi... A što se tiče mojega lica, svjesna sam da izgleda umjetno, zbilja sam pretjerala sa zahvatima, ali nemam pravo žaliti se, na kraju krajeva, sama sam si to napravila - rekla je Price pa nastavila: "Imala sam više operacija grudi nego bivših ljubavnika! Ni ne znam koliko sam ih puta korigirala".

Upitana je li uopće ikad zadovoljna svojim izgledom, odgovorila je: "Ne".

- I sad kad smo bili u sobi za šminkanje, pogledala sam se u ogledalo i pomislila: ‘Tako sam ružna‘ - iskreno je rekla voditelju.

image

Katie Price 2014. godine

Justin Ng/Nurphoto Via AFP

Katie se u TV showu osvrnula i na svoju najstariju kćer Princess Tiaamii Crystal Esther (15), koja također želi postati model.

- Već je krenula u te vode i znam da ju neću moći zaustaviti... Baš je nedavno potpisala ugovor s modnim brendom PrettyLittleThing. Odlučna je. Čim navrši 16 godina, nema je više - rekla je Price.

Princess, koju je starleta dobila s bivšim suprugom, pjevačem Peterom Andreom (50), nedavno je pak izjavila kako ona ne planira imati estetske zahvate.

- Tvoje tijelo je tvoj izbor, ali ja ne želim plastične operacije. Mislim da su neki ljudi toliko prirodno lijepi da niti ne trebaju ići pod nož. Evo,ti si bila prirodno lijepa - rekla je 15-godišnjakinja majci u jednoj epizodi TV serije "Katie Price‘s Mucky Mansion".

image

Katie Price 2004. godine

Jim Watson/AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 15:18