ŽESTOKA CHARLIZE

‘Imam pravo sr**i po njemu jer se loše ponaša prema ženama, ma neka se j**e!‘

Slavna oskarovka objasnila je zašto nema nimalo lijepo mišljenje o majstoru borilačkih vještina Stevenu Seagalu
Charlize Theron 
 VALERIE MACON/AFP

Charlize Theron ovih dana gostovala je u virtualnom intervjuu u sklopu "The Howard Stern Showa", a s poznatim američkim radijskim i televizijskim voditeljem razgovarala je, između ostaloga, i o jednom problematičnom kolegi.

Slavna oskarovka, koju smo gledali u akcijskim hit filmovima "Pobješnjeli Max: Divlja cesta" i "Atomska plavuša", osobito se obrušila na majstora borilačkih vještina Stevena Seagala (68). S obzirom da se uskoro očekuje i premijera Charlizeina novog filma o superherojima "The Old Guard", glumica je Sternu otkrila i kako se priprema za fizički zahtjevne uloge.

- Noćima sam na internetu gledala videa svih tih boraca i, naravno, uvijek bih naišla na one čudne snimke Seagalovih 'navodnih' borbi u Japanu, kojih zapravo nije ni bilo, jer on to zapravo ni ne radi, on se ne tuče... On je samo nevjerojatno pretežak i predebeo, samo gura ljude... Ima višak kilograma i jedva se može boriti... Izgleda smiješno, samo gura ljude u lice! Sve je to namještena predstava za javnost - rekla je Theron pa nastavila:

- S njim je navodno jako teško raditi, pogotovo ako si žena... A s obzirom da se očito ne zna lijepo ponašati prema nama, imam pravo srati po njemu, ma neka se j**e! - dodala je glumica, a prenosi Fox News.

Stevenov menadžment još nije reagirao na Charlizeine izjave, no svjetska javnost odavno je upoznata s činjenicom da je junak filmova "Utjerivač pravde" i "Pod opsadom" u nekoliko navrata bio optuživan za seksualno zlostavljanje žena. Podsjetimo, glumica Regina Simons 2018. tvrdila je kako ju je Seagal silovao na zabavi u Beverly Hillsu kad je imala 18 godina, a bivša nizozemska manekenka Faviola Dadis svojedobno je protiv njega podnijela prijavu jer ju je, kaže, ošamario tijekom audicije.

Neugodno iskustvo s 68-godišnjim glumcem imala je i Portia de Rossi, zvijezda TV serije "Ally McBeal".

- Posljednju audiciju za jedan njegov film imala sam u njegovu uredu. Posjeo me na stolac i pričao mi koliko je važno imati kemiju na setu i ekranu... Kad si je počeo otkopčavati kožnate hlače, pobjegla sam i nazvala svoju agenticu, koja mi je samo 'mlako' i nezainteresirano rekla: 'Pa nisam znala je li tvoj tip...' - ispričala je svojedobno Portia.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:41