POTENCIJALNI 007

Imamo li novog Jamesa Bonda? Šanse da su nagađanja istinita upravo su se povećale

Nakon ove objave, izgledi da će Britanac postati sljedeći James Bond povećali su se

Daniel Craig

  sunset Box/Allpix Press/Profimedia/ sunset Box/Allpix Press/Profimedia

Tko će naslijediti Daniela Craiga i preuzeti ulogu Jamesa Bonda još nije poznato, no s obzirom na to da je otpušten iz franšize o Supermanu, šanse da glumac Henry Cavill stane u cipele tajnog agenta 007 postaju sve veće, tvrdi Daily Mail.

Popularni Britanac očekivao je da će odjenuti odijelo "Čovjeka od čelika" povodom još jednog DC-eva filma, ali čini se da producenti ipak žele mlađeg glumca u ulozi Supermana. Naime, Cavill je čak i odustao od glavne uloge u Netflixovu "The Witcheru" kako bi ponovio ulogu legendarnog superheroja.

image

Henry Cavill kao Superman

Syncopy/Dc Comics/Afp/Prof/Syncopy/Dc Comics/Afp/Prof

U izjavi objavljenoj na njegovom Instagramu, Cavill je rekao da je imao sastanak sa šefovima DC-evog studija, Jamesom Gunnom i Peterom Safranom, te je tada saznao da ipak više neće glumiti Supermana.

- Nakon što mi je studio rekao da najavim svoj povratak još u listopadu, ova vijest mi nije najbolje sjela, ali takav je život - napisao je Cavill.

Rekao je da poštuje "smjenu straže" i poželio je producentima sreću s nastavkom franšize. Obraćajući se svojim obožavateljima, Cavill je naglasio da je "njegovo vrijeme nošenja plašta prošlo, ali Superman je još uvijek tu".

- Sve za što se on zalaže i dalje postoji, a primjeri koje nam daje još su tu - napisao je 39-godišnji Cavill.

image

Henry Cavill

Carlos Dafonte/Nurphoto Via Afp

Nakon njegove objave, izgledi da će Cavill postati sljedeći Bond povećali su se. Prema kladionicama, Aaron Taylor-Johnson je i dalje favorit za preuzimanje uloge, ali Cavill je na drugome mjestu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 08:05