LUKSUZNA VILA

Imamo slike novog doma glumice Cameron Diaz koji je platila 14,7 milijuna dolara

Cameron Diaz (48) i njezin suprug, glazbenik Benji Madden (41) investirali su u novi dom, a imaju i pregršt poznatih susjeda
Nova kuća glumice Cameron Diaz
 EVRealEstate.com/Profimedia

Nakon što je deset godina živjela na imanju Coldwater Canyon koje je kupila od glumice Candice Bergen, holivudska zvijezda Cameron Diaz (48) i njezin suprug, glazbenik Benji Madden (41) investirali su u novi dom za koji su platili 14,7 milijuna dolara.

image
Cameron Diaz i Benji Madden
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Riječ je o predivnoj vili koja se također nalazi u Beverly Hillsu, ali u drugom dijelu od njihove dosadašnje kuće, koja ima 860 četvornih metara, sedam spavaćih soba i čak 10 kupaonica. Susjedi će im biti Vin Diesel, Gene Simmons, John Mayer, Kate Upton i Justin Verlander.

image
EVRealEstate.com

Iako zbog pandemije u cijelom svijetu vlada kriza, umirovljena glumica koja se sada posvetila biznisu s vinima i njezin suprug, nisu se cjenkali već su platili već prvi iznos koji je tražen, jer su se očito zaljubili u kuću. Za razliku od brojnih drugih zvijezda, par nije kupio imanje s dodatnim ekscentričnim sadržajima koji nekad djeluju poput igraonice, nego posjed koji na prvu djeluje kao istina luksuzni, ali vrlo udoban dom izgrađen u stilu farmi.

image
Cameron Diaz
Stuart C. Wilson

Posebna pažnja posvećena je osiguranju imanja koje opasuje ograda, a pored vile nalazi se i odvojena gostinjska kuća. Vilu je dizajnirala firma ANR Signature Collection omiljena među zvijezdama, pa su tako njihove luksuzne kuće kupili Kylie Jenner i Travis Scott, Kerry Washington, Demi Lovato, Louis Tomlinson i Drew Taggart.

image
EVRealEstate.com

Na imanju se nalazi i bazen u koji se konstantno ulijeva voda iz vodopada, u kući se nalazi i mala kino dvorana, a za izgradnju su korišteni najbolji i najluksuzniji materijali poput mramora. Nije poznato je li par prodao svoju dosadašnju rezidenciju u planinama iznad Beverly Hillsa u kojem su im susjedi bili Adele, Jennifer Lawrence i Katy Perry. Diaz inače posjeduje i "kolibu" pored Los Angelesa te apartman u New Yorku vrijedan 9, 5 milijuna dolara.

image
EVRealEstate.com
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 09:22