ATIPIČNA WAGSICA

‘Imaš niske standarde‘: Supruga nogometaša postala meta zlostavljanja zbog izgleda, potez njezina muža oduševio javnost

Izbrisala je sve svoje fotografije s Instagrama nakon zlih komentara na račun njenog izgleda

Declan Rice i Lauren na ljetovanju, 2021.

 Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Dugogodišnja djevojka nogometaša Declana Ricea, Lauren Fryer, izbrisala je sve svoje fotografije s Instagrama nakon što je bila meta online zlostavljanja na temelju svog izgleda.

image

Declan Rice

Glyn Kirk/Afp/Profimedia/Glyn Kirk/afp/profimedia

Inače, 25-godišnjoj Fryer, koja je s igračem Arsenala još iz perioda srednje škole, rugali su se zbog njezina izgleda, a maltretiranje je prvo počelo u prosincu prošle godine kada je netko s anonimnog profila na društvenim mrežama nogometašu engleske reprezentacije poručio "da može bolje". Naime, Lauren je zbog netipičnog izgleda za jednu ženu nogometaša, nekoliko kilograma viška i lica koje nije uređeno estetskim zahvatima, postala meta zlih komentatora na društvenim mrežama.

image

Instagram profil Lauren Fryer

Screenshot/instagram/

Dodatno, Declanu je na X-u rečeno da ima "niske standarde" jer je u vezi s Lauren, ujedno i majkom njihovog 20-mjesečnog sina Judea.

image

Declan Rice i Lauren na ljetovanju, 2021.

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia
image

Declan Rice i Lauren na ljetovanju, 2021.

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Iako Lauren još uvijek ima 64 tisuće pratitelja na Instagramu i svoj je profil usprkos svemu zadržala javnim, izbrisala je sve svoje slike i videozapise zbog zlostavljanja. Online maltretiranje Lauren Fryer motiviralo je reality zvijezdu Liberty Poole da izrazi svoje mišljenje o toj temi.

- Ovo je suludo. Smatram Lauren lijepom - započela je 24-godišnja sudionica poznate reality emisije "Love Island", prenosi Daily Mail.

- Što se dogodilo sa slavljenjem različitih tipova tijela i prihvaćanjem toga kako smo svi individualno građeni? Standardi ljepote danas su nerealni i svi su poludjeli zbog društvenih mreža. Nastavit ću propovijedati o toj temi dok ne umrem. Vrijeme je za promjene, ovo se ne može nastaviti - zaključila je Poole.

Što se tiče spomenutih neumjesnih komentara, na nedavnoj konferenciji za novinare je veznjak Arsenala poručio podlim komentatorima i internetskim nasilnicima da neka se radije "bave svojim životima".

- Ovo je žena koju volim najviše na svijetu, ona je moj izbor, s njom imam obitelj i ona će zauvijek ostati moja supruga - rekao je 25-godišnji nogometaš.

image

Lauren Fryer na utakmici engleske reprezentacije u Kataru

Peter Byrne/Pa Images/Profimedia/Peter Byrne/pa Images/profimedia

Inače, u kolovozu 2022. godine, Laure i Declan su dobili prvo dijete, a poznati je nogometaš otkrio tetovažu posvećenu novorođenom dječaku tijekom jedne utakmice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 08:29