LJUBAV OKRUNJENA BEBOM

Imigrirao je iz Irana, isklesao tijelo do savršenstva i oborio s nogu 12 godina stariju pop zvijezdu

‘Uvijek ću je podržavati. Ona je još jedan blagoslov koji mi se dogodio u životu‘ - rekao je Sam Asghari, partner slavne Britney

Sam Asghari i Britney Spears u spotu za Slumber Party

 Screenshot Youtube

Prve iskre između pjevačice Britney Spears i njezina dugogodišnjeg dečka Sama Asgharija zapalile su se još na snimanju videospota za njezinu pjesmu 'Slumber Party' 2016. godine.

"Oduvijek sam želio samo najbolje za moju bolju polovicu i nastavit ću podupirati i slijediti njezine snove, kao i stvarati budućnost kakvu ona želi i zaslužuje. Zahvalan sam na ljubavi i pažnji koju ona prima od svojih obožavatelja diljem svijeta i veselim se normalnoj, predivnoj zajedničkoj budućnosti", rekao je Sam Asghari za People još tijekom razdoblja kada se vodila pravna bitka oko skrbništva nad njegovom dragom.

Tko je zapravo Sam Asghari?

Rođen je u Teheranu u Iranu, kao najmlađi od četvero djece. Sam je pokrenuo svoj vlastiti biznis - Asghari Fitness, gdje nudi različite programe osobnih treninga i za klijente slaže plan prehrane. Kada mu je bilo 12 godina, imigrirao je u Ameriku, a s ocem je stigao u Los Angeles. "Moramo sam napustiti svoje prijatelje i obitelj s kojima sam bio vrlo blizak. Znao sam da odlazim i da se nikada neću vratiti", rekao je Asghari. Tijekom školovanja bavio se nogometom.

Na nagovor sestre počeo se baviti modelingom

"Bio sam vrlo muževan - igrao sam nogomet i išao na Policijsku akademiju. Tada sam nosio košarkaške hlačice. Moja je sestra tada rekla da će me odvesti na audiciju za modela, neka idem s njom", otkrio je jednom prilikom. S 21 godinom odradio je svoju prvu modnu reviju u Palm Springsu, a zatim su uslijedili veći poslovi, uključujući reklame za Super Bowl i Toyotu Prius, a ostvario je i malu ulogu u glazbenom spotu za"Work from Home" Fifth Harmonyja. Kao što je već ranije spomenuto, radio je i na spotu Britney Spears, a za njihov prvi susret izjavio je da je 'osjetio leptiriće u trbuhu'.

"Rekla je - Bok, ja sam Britney, a ja sam samo odgovorio - Oprosti. Kako ti je ono ime? Pokušao sam biti duhovit, mislim da me nitko nije shvatio", prisjetio se njihova prvog susreta Sam i dodao da su razmijenili brojeve telefona. Nakon toga su otišli na sushi i od tada su u sretnoj vezi.

U jednom intervjuu za Men's Health rekao je da njih dvoje zajedno vježbaju u njezinoj kućnoj teretani. "Zajedničko vježbanje je uvijek lijepo i trudimo se to činiti nekoliko puta tjedno. To je superzdravo, mentalno i fizički. Skrene ti misli od svega ostalog", rekao je Asghari.

Sam također ne skriva koliko voli Britney. "Motivira me više nego itko drugi. Ludo je koliko je osoba poput nje skromna. Kad bih ja mogao biti tako skroman a da sam toliko postigao u životu koliko je ona postigla, to bi bila najbolja stvar. Odrastao sam s tri sestre, a moja osobnost je takva da želim biti podrška svojoj i njezinoj obitelji. Uvijek ću je podržavati. Ona je još jedan blagoslov koji mi se dogodio u životu", rekao je Asghari.

Podrška jedno drugom

I Britney ima samo riječi hvale za svog dragog. "Svakog me dana inspirira da budem bolja osoba i to me čini najsretnijom djevojkom na svijetu", napisala je na društvenim mrežama.

Sam je u rujnu prošle godine kleknuo i zaprosio pop zvijezdu, a ona je na Instagramu oduševljeno napisala: "Ne mogu je*** vjerovati!!!!!" Poklonio joj je četverokaratni dijamantni prsten na kojemu je ugravirana riječ "lavica".

Par je sada objavio da čeka dijete, a zgodni maneken veseli se njihovoj zajedničkoj budućnosti.

"Britney je vrlo uzbuđena zbog toga što će konačno osjetiti potpunu slobodu. Želi novi život sa Samom i želi napraviti brojne promjene. Uzbuđena je što će krenuti dalje i zatvoriti ovaj period svoga života. Britney i Sam žele živjeti bliže gradu i razgovarali su o kupovini nove kuće. Britney želi novu energju. Uzbuđena je zbog toga što je konačno okružena ljudima i što može raditi ono što želi. To je vrlo oslobađajući osjećaj za nju i uzbuđena je zbog toga. Već dugo nije bila ovako sretna i još uvijek sve to upija", rekao je nedavno izvor blizak paru. Brojni fanovi nadaju se da će njihova omiljena pjevačica konačno biti sretna u životu i probleme oko skrbništva ostaviti u dalekoj prošlosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:33