TRAGIČAN KRAJ

Influencerica (25) na dva mjeseca misteriozno nestala s društvenih mreža, a onda je obitelj objavila: ‘Mrtva je...‘

Njena posljednja snimka objavljena na TikToku skupila je dva milijuna pregleda

Juliana Rocha

 Instagram/jurochx

Zvijezda društvenih mreža Juliana Rocha preminula je u misterioznim okolnostima u svojoj 25. godini. Tragičnu vijest u ponedjeljak je objavila njena obitelj na Instagramu, no nisu razjasnili točan uzrok smrti mlade influencerice, piše The Sun.

- S dubokom tugom i žaljenjem obavještavamo Julianinu publiku i one koji su je voljeli da je preminula. Sprovod će se za obitelj i prijatelje održati sutra, napisala je obitelj preminule djevojke.

Julianu je na Instagramu pratilo gotovo 200.000 ljudi, dok na TikToku broj njenih pratitelja prelazi 250.000. Svi oni redovito su pratili upute za šminkanje koje je objavljivala, a koliko je bila popularna najbolje pokazuje njena posljednja snimka objavljena na TikToku koja je skupila dva milijuna pregleda.

Od 25. kolovoza influencerica nije ništa objavljivala na društvenim mrežama što je zabrinulo njene obožavatelje. U komentarima se javila djevojka koja je tvrdila da su glasine o njenoj smrti nažalost istinite i da je preminula od leukemije. Obitelj nije potvrdila je li to uistinu bio slučaj.

- Julianin utjecaj zauvijek će nam ostati u sjećanju, ne samo nama nego i cijeloj njenoj publici. Počivaj u miru Ju, tvoje svjetlo svijetlit će u našim srcima, napisala je agencija mlade zvijezde.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 18:42