VIRALNI HIT

Influencerica koja je tetovirala ime dečka na čelu šokirala novim videom: ‘Požalila sam, trebala sam slušati mamu...‘

Stanskovsky je lažnom tetovažom na čelu htjela poslati poruku mladim osobama da bi mogli požaliti zbog tetoviranja

Ana Stanskovsky

 Screenshot/instagram/anastanskovsky/

Influencerica Ana Stanskovsky htjela je poslati snažnu poruku na internetu, a to je i uspjela jer su njezina dva videa postala viralna. Prvi video koji je postao popularan na društvenim mrežama je tetoviranje imena njezinog dečka posred čela, a u tom videu je rekla da nimalo ne žali što joj na čelu piše „Kevin”.

Sada je Stanskovsky, koja ima nemali broj tetovaža na tijelu, objavila novi video i sve šokirala priznanjem da se radi o lažnoj tetovaži koju je potom lako obrisala maramicom s čela.

„Sve što želim reći je da žalim zbog svoje tetovaže, ali ne ove. Jer ovo zapravo nije prava tetovaža. A razlog zašto sam prevarila cijeli internet je taj što imam poruku za mlade ljude i sve ljude koji se žele tetovirati”, rekla je u videu koji je pregledan 33 milijuna puta.

„Želim da svi znaju da sam požalila zbog svojih tetovaža i da ćeš ti možda požaliti zbog svojih kad ostariš. Kao osoba koja je potpuno prekrivena tetovažama, osjećam da je moja odgovornost da progovorim, podijelim svoje iskustvo. Kada me ljudi vide na društvenim mrežama, prvo što primijete na meni su moje tetovaže. Dakle, ako utječem na ljude, želim utjecati na njih na pravi način”, objasnila je.

„Sjećam se prije deset godina kad sam radila svoje prve tetovaže, moja mama i moji prijatelji su mi govorili cijelo vrijeme ‘Ana, požalit ćeš zbog svojih tetovaža‘, a ja nisam slušala. Možda zato što oni nisu imali tetovaže. Ipak, da je bila osoba koja je prekrivena tetovažama i da je rekla da žali zbog njih, poslušala bih”, ispričala je svoje iskustvo.

Komentari na ovaj video bili su šaroliki.

„Prekasno, ja sad imam tetovažu na čelu”, „Predugo si čekala, ja sam si već tetovirao čelo do sad”, referirali su se komentari na prethodni video u kojem je influencerica objašnjavala kako radi tetovažu iz ljubavi.

„Zaljubila sam se u svoju novu tetovažu kao što sam zaljubljena i u svog dečka Kevina. I mišljenja sam da, ako stvarno nekoga volite, to naprosto morate pokazati i dokazati. Drugim riječima, ako vaša djevojka ne želi vaše ime istetovirano na svom licu, morate si naći drugu curu jer vas ta očito ne voli. Da, i to je način na koji se iskazuje ljubav. A što se tiče svih vas koji ste mi poručili da ću požaliti zbog odluke i da ćemo Kevin i ja jednom prekinuti, svima vama želim poručiti da je ovo način na koji izražavam svoje osjećaje”, kazala je u prvom videu kojim je zbunila gledatelje, ali neki su odmah posumnjali da se ne radi o pravoj tetovaži.

„Nisam ni mislio da imaš pravu tetovažu”, glasio je komentar.

Neki su se pak oglasili oko toga da ne žale zbog tetoviranja.

„Ne žalim ni zbog jedne tetovaže na mom tijelu”, „Imaju li tvoje tetovaže značenje? Jer moje imaju i ne žalim zbog ni jedne”, pisali su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:31