VIRALNI VIDEO

Influencerica za koju nitko nije čuo divljala u avionu: ‘Snimaj, ja sam poznata na Instagramu, je**ni propalice!‘

Žena sa snimke, Morgan Osman, svojedobno je tvrdila da se viđala sa Samom Asgharijem, bivšim suprugom Britney Spears

Morgan Osman

 Screenshot/X

Bijesna putnica, koja je na letu American Airlinesa počela psovati i vikati kako je "ona poznata na Instagramu", preko noći je postala glavna tema rasprave na društvenim mrežama.

Influencerica Morgan Osman (35) iz Miamija tvrdi kako je ona žena na spornoj snimci, no kad ju je Daily Mail kontaktirao za komentar, odbila je išta reći o incidentu koji je izazvala u zrakoplovu.

Video prikazuje dotičnu ženu u pripijenom sivom kombinezonu kako uzima svoju prtljagu iz ormarića iznad sjedala dok viče na suputnicu.

- Još jednom me nazovite kučkom! Nisam napravila ništa loše! - ljutila se Morgan dok su se putnici oko nje smijali.

Netko joj je u jednom trenutku rekao da zašuti, na što je ona odgovorila: "Ne, ti začepi! Ti začepi, ti i tvoja kučka!".

A kad je shvatila da je i snimaju, bijesno se okrenula prema toj osobi i zaurlala: "Snimaj me, ja sam poznata na Instagramu, je**ni propalice!".

- Kakav klaun od žene! Misli da je poznata, a nitko na letu nema pojma tko je ona - komentirali su korisnici društvenih mreža.

American Airlines odbio je komentirati incident pa nije jasno kad je točno nastala sporna snimka i na kojem letu.

- Nisu me izbacili iz zrakoplova, sama sam tražila da odem, umjesto da situacija postane nasilna - objavila je problematična putnica kasnije na društvenim mrežama.

Daily Mail također piše kako se Morgan predstavlja kao Instagram manekenka i dizajnerica kupaćih kostima, koja je svojedobno tvrdila da se viđala sa Samom Asgharijem, iransko-američkim modelom, glumcem, fitness trenerom i bivšim suprugom pjevačice Britney Spears.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 22:29