ČISTA ROMANTIKA

Insajder tvrdi: ‘Harry Styles preko ušiju je zaljubljen u glumicu, presretni su zajedno!‘

Druženje pjevača i glumice započelo je početkom ljeta. Iako se nikada nisu sakrivali od kamera, ni jedno još nije potvrdilo vezu

Harry Styles i Taylor Russell

 Profimedia/

Njegove fanove i vesele i rastužuju vijesti o tome kako veza Harryja Stylesa (29) i glumice Taylor Russell (29) postaje ozbiljna. Toliko ozbiljna da su njegovi obožavatelji na X-u napravili poseban profil koji prati sve što se događa s njima.

Pjevač je, kako su se raspisali američki i britanski mediji, rekao da sa zvijezdom filma "Kosti i sve", koji je netko nazvao romantično-dramskim kanibalskim hororom, "vidi budućnost".

- Harry je preko ušiju zaljubljen u Taylor - otkrio je informirani izvor za US Weekly i dodao kako "voli provoditi s njom sve slobodno vrijeme".

- Oboje imaju jako puno obaveza, no uspijevaju pronaći vremena za druženja - rekao je izvor i otkrio kako su nedavno zajedno pohodili niz događanja u Londonu - Harry je bio s njom na after partyju nakon završne izvedbe predstave "The Effect" u kojoj Taylor glumi, u National Theatreu. I Harry i Taylor imaju natrpane rasporede, no uvijek će se potruditi biti podrška jedno drugom.

image

Taylor Russell na koncertu Harryja Stylesa u Beču

Tmz/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Tmz/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Veza je započela ovog ljeta. U lipnju je, naime, par snimljen dok su uživali u druženju u londonskoj umjetničkoj galeriji White Cube. Od tada viđeni su na raznim mjestima zajedno. Primjerice, uhvaćeni su u romantičnoj šetnji gradom, s rukom u ruci. Zatim je, u srpnju, Taylor pružila podršku svojem novom dečku kada je, sklopu svoje turneje Love on Tour, nastupao u Beču.

Ubrzo nakon toga insajder je za Us Weekly izjavio da stvari napreduju jako dobro u vezi, te da im se "energije poklapaju". Sada, nakon samo nekoliko mjeseci, još su sretniji i "Harry se uvijek smiješi kada je u njezinom društvu".

image

Harry Styles

Wj_images/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Wj_images/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Iako par nikad nije javno komentirao svoju vezu, nikada se nisu potrudili ni skrivati se od fotoreportera i znatiželjnih pogleda. To se najbolje vidjelo kada su se pojavili na partyju nakon njezine predstave početkom kolovoza i cijelu večer se držali za ruke.

image

Taylor Russell

Xavier Collin/image Press Agency/The Mega Agency/Profimedia/Xavier Collin/image Press Agency/the Mega Agency/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 00:41