RIHANNA I A$AP ROCKY

Internet gorio od tračeva da su prekinuli, a onda su iscurile ove fotke: Nalijepili su se jedno na drugo

Par je snimljen u zračnoj luci u domovini pjevačice i poduzetnice, bili su zagrljeni i nasmijani

Rihanna i A$AP Rocky u zračnoj luci

 @246paps/@246paps/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Portal TMZ uspio je doći do ekskluzivne snimke Rihanne i A$AP Rockyja koja pokazuje da, usprkos glasinama o njihovu prekidu zbog njegove nevjere, par ne pokazuje znakove da je ljubav pukla. Trudna RiRi i njezin dečko snimljeni su u zračnoj luci na njezinom rodnom Barbadosu u petak, a najbolji opis je da su bili "nalijepljeni" jedno na drugo.

Najbogatija Barbadošanka i odnedavno članica kluba svjetskih milijardera zadovoljno se smješkala, a A$AP nije skidao ruku s njezina struka.

Tračevi o kraju njihove veze krenuli su prošli tjedan, a TMZ piše kako su im "pouzdani izvori" otkrili da je cijela stvar bila "tipično izmišljeno sr..e". Onima koji i dalje ne vjeruju da se par nije posvađao možda pomogne i to što se oglasila i žena s kojom je A$AP navodno prevario Rihannu. Amina Muaddi nazvala je sve priče u kojima spajaju nju i repera "neutemeljenom laži".

Rihanna bi, kako su izračunali fanovi i mediji, trebala roditi početkom svibnja. Još nije poznato očekuje li par dječaka ili djevojčicu. Zasad, nakon što je pjevačica i poduzetnica tijekom nedavnog shoppinga kupila narančastu haljinicu, svi misle da čeka djevojčicu.

image

Rihanna i A$AP Rocky u zračnoj luci

@246paps/@246paps/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia
image

Rihanna i A$AP Rocky u zračnoj luci

@246paps/@246paps/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia
image

Rihanna i ASAP Rocky

Broadimage/Shutterstock Editorial/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:41